30 Eylül 2022 Cuma

Icardi'de, Lincoln tadı mı?


Icardi ve Yusuf Demir, Adana Demirspor maçının kadrosunda yer almayacaklar. Her 2 futbolcunun da, hafif sakatlıkları olduğu söylendi. Özellikle Icardi kaynaklı, Okan Hoca'ya isyan edenler var ki, bunu anlayamam. Son idman fotoğraflarında yer alsalar da, idman sırasında sakatlıklarından söz ediyorlar. Biri adalesini tutuyor, öbürü başka bir şey diyor. Hoca ne yapsın, futbolcusuna inanmak durumunda. Maça 1 gün kalmış, ne yapacaktı.

Oliveira'nın dayısı vefat etmişti. Ülkesine gitti geldi ve 2-3 idman kaçırmış olsa da, takımıyla Adana Demirspor deplasmanına gidiyor. Bize böylesi lazım diyorum. Icardi'nin şu hareketi çok hoşuma gitmedi. Kendisi adına, çok hareketli bir Milli Takım arası yaşanmış olsa da, bu deplasmanda yer almaması da beni düşündürüyor. Zaten kiralık futbolcu, oynayacağı süre sınırlı. Ne ara katkı almaya başlayacağız? 

Yeni bir Falcao mu, yoksa Lincoln mü? Lincoln, büyük isim olsa da, bu tarz deplasmanlarda yer almayı çok sevmezdi. Falcao da sakatlık kaynaklı tonla maç kaçırdı. Icardi'de sakatlık durumu olduğunu düşünmesem de, Lincoln tadı aldım diyeyim. Umarım tekrarlamaz. Neyse ki geniş kadro, bol alternatif var. Forvet rotasyonun Gomis ve Seferovic. Mertens ve Rashica gibi isimleri de oraya kaydırırsın. Kanatlar adına da, Rashica ve Barış Alper Yılmaz alternatif.

Ana planda sorun olduğunu düşünmüyorum. Icardi bu maçta zaten kenardan gelecekti. Gomis'le başlanır diye düşünsem de, orta sahada Midtsjö'nün oynama ihtimaline karşı, 10 numara Mata, forvet de Mertens olabilir mi? Bunu daha önce de yazdım. Rakibin savunma hattı ağır ve sorunlu. Rakip, geçiş oyununu ligde belki de en iyi oynayan takım. Oradaki şiddeti azaltmak adına Midtsjö alternatiftir. Galatasaray da geçiş imkanını bol bol bulacak diye düşünürken de, Mata iyi bir atıcı olur, Mertens de hareketliliği ile çok alan bulurdu.

14 yorum:

  1. Bu kadronun sorun çıkarmaması için öpülüp koklanması lazım
    bu yüzden florya'ya albayrak gelmeli. inşallah geç gelmeden göreve gelir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. (Emre)
      Aman uzak dursun. Son yillar kulubun imajini yerle bir etti. Populist hareketler. Skandal aciklamalar. Surekli "anlatacklarim var" deyip gundem yaratip, sonra anlatmiyor. Alti bos aciklamalar.

      Okan Buruk tecrubeli eski oyuncu. Kadroda Icardi haric de hic sorun cikartan biri olmaz.

      Sil
    2. Bence de uzak dursun. Bu yapı gayet güzel.

      Sil
  2. Genelde peşin hükümlü olmam ama icardi nin bu mevzusu sanıyorum pekte top oynama niyeti yok gibi gösteriyor. Milli arada izin alıp milano da olması antrenmana katılmaması da zatn beni biraz rahatsız etmişti. Üzerine bu sakatım meselesi ile de daha da emin oldum açıkçası.Umarım yanılırız ama fazla magazinsel gündemleri var hani bunu bekliyorduk ama bu kadar erken değil daha ilk resmi maçını 2 hafta önce oynadın. Bir tarafta milli takımdan erken dönen 35 lik mertens ve sürekli sıkı çalışan 34 yaşındaki matayı falan görünce karakter farkını görebiliyoruz açıkça..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oynamaya niyeti vardır diye düşünmek istiyorum. Bekleyelim bakalım.

      Sil
  3. İstihbarat 11 imi paylasiyorum.

    Muslera
    Boey-nellson-abdul-pva
    Midsjo-torreira
    Yunus-oliveira-kerem
    Mertens

    YanıtlaSil
  4. İlk arızada böyle bir yakıştırma yapmamak lazım. Fakat bu durum süreklilik arz ederse kötü olur işler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arıza değil aslında. Yaşanması beklenen şeyler :)

      Sil
    2. Maaşı çok yüksek değil. Devre arasına kadar kadro dışı bırakılabilir. Akabinde de defolup gider. Çok büyük bir isim lakin kadro dışı kaldığında kendi kendinin pimini çekmiş olur. Yusuf beni daha çok rahatsız etti doğrusu büyük yatırım. Çok şey bekliyoruz. Son dakika kadrodan çıkartılması falan rahatsız edici. Yoksa en ufak şeyde ağrım var diyen adamlar bize yaramaz.

      Sil
    3. Bakalım, süreci izlemek lazım.

      Sil
  5. Umarım süreklilik olmaz. Biz bir kaybederiz, o on kaybeder. Son şansı Galatasaray bence.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir