1 Ekim 2022 Cumartesi

Adana Demirspor 0-0 Galatasaray, kenar hamleleri ile ne hayal edildi?


Adana Demirspor deplasmanından 1 puanla dönmek, kağıt üzerinde iyi durabilir. Maç içindeki değişkenlere bakınca, kaçan 3 puandır ve bunun da kenar yönetimi hatasıyla gelmesine üzülüyorum. Okan Hoca'yı geçtiğimiz maçlarda "hamleleri" üzerine överken, 10 kişilik Adana Demirspor'un maça ortak edilişini izledik. Ya da 11'de Gomis tercihini kullanıp, ilk yarıyı çöpe atışı. Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün'ün, tüm maç sahada kalmasını açıklayamıyorum bile.

Midtsjö hamlesiyle, rakibin geçiş oyununda yakalayacağı imkanları kısmayı düşünmek mantıklı. Bunun üzerine, daha fazla "önlem" adı altında hamleye gerek yoktu. Rakibin açığı "stoperleri". Geriden kısa paslarla çıkmaya çalışarak, rakibi üzerlerine çekiyorlar ve ya Onyekuru'ya uzun ters toplar atıyorlar, ya da Badou Ndiaye / Belhanda gibi isimlerle, orta sahadan dikine çıkmaya çalışıyorlar. Galatasaray bunu iyi durdurdu. Adana Demirspor, iyi bir hücum takımı olsa da, çok fazla imkan bulamadı.

Senin de ilk yarın kayıp tabii. Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün, tüm maç zarar yazdılar. Gomis de olabildiğince hareketsiz. Torreira / Midtsjö desek, orta sahada mücadele halindeler. Hücumda sadece Mertens'e baktın ve onu da rakip ceza sahası içerisinde 2 kez topla buluşturabildin. 2 pozisyonda da etki yarattı. En azından 2. yarının hemen başında, Mertens'i en öne kaydırıp, Mata'yı arkasına yazman lazımdı. Orada da, 2. yarının ilk 10 dakikası çöpe gitti.

Mata girdikten sonra, akıl nasıl yükseldi gördük. Rakibi de 10 kişi bırakmışsın artık. Bu noktada baskın, pozisyonların vardı. Mertens / Mata ile ileri uçta, en azından aklı yüksek tutuyordun. Kısa paslar, kenardan da ceza sahasına iyi girişler vardı. Oliveira ile o aklı biraz daha yükseltebilirdin de, Seferovic'i de yanında oyuna sokunca, iyi oynamaya başladığın düzeni kenara bıraktın. Seferovic de kayıp. Ne bitirebiliyor, ne mücadelede var.

Rashica ve Barış Alper Yılmaz hamleleri, Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün'ün de bu hamlelere rağmen hala sahada kalışı, o andan itibaren rakibi maça ortak etti. Onlar, olabildiğince hızlı hücumcuları sahaya attı ve Gökhan İnler ile biraz daha topun kıymetini bildi. Sen ise orta sahayı boşaltıp, tam anlamıyla kaosa döndün. Atabilirdin de, yiyebilirdin de. Ondan sonrasını, doğru futbol terimleriyle ifade etmek zor. Anlamsız bir kumardı.

52 yorum:

  1. Bu maç yorumundan önce Sergio nun duran top almak için anlamsız kendini bırakmaları bir gün başımızı yakacak bunu şimdiden belirtmek isterim. Geç kalan değişiklikler ve hala hiç bir hücum şablonu olmaması bu maçı olan hoca ya yazar bana göre.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoca, hamle konusunda büyük yanlışlar yaptı.

      Sil
  2. 23 şut 4 isabet bunlarin cogu da Kerem ve Yunus'dan mutlaka Kerem'in yedek olacagi bir düzene gecmemiz gerekiyor, Sergio ya da Mata yoksa üretemiyorsun, Midstjö yaraticilik olarak eksik direnc olarak iyi.
    Son olarak Seferovic toparlanmis, girer girmez fark yaratti hareket getirdi keske Sefer ile baslasaydik, Gomis sonradan girseydi ve Rashica da mutlaka oynamali iki yerlu kanattan da daha iyi durumda.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2 isimden en azından 1'i mutlaka kenara gelmeli. Oyun aklını yüksek tutmak zorundasın.

      Sil
    2. Kerem ile Yunus toplam 34 top kaybi yapmis birinden biri disarida olsa eminim ki mac bize dönecekti, kazanmamiz gereken bir macti Mehmet Özcan mactan sonra bir yorum yapti dedi ki bu 10 kisilik Adana'yi Fenerbahce yakalasa en az 2 gol atardi aynen katiliyorum o da bizim hocamiza yazar egri.oturup dogru konusmamiz gerek Okan Hoca bu mactaki kayipta bence baş sorumlu, 8 hafta olmus halen gol atamiyoruz.

      Sil
    3. Felaket maç çıkardılar ve o performansa rağmen, rakibe karşı olabildiğince üstündük.

      Sil
  3. ben okan hocayı tebrik ederim. kerem ve yunus'a nasıl bu kadar sabır gösterip de katlandı hayret yani. peygamber sabrı varmış adamda. yabancı sınırı da bahane edilmemeli. sol beke filan berkan'ı at oynasın ki zaten dubois da hücumda katkı veremedi. yani özellikle de kerem'in şu maçı tamamlayabilmesi inanılır gibi değil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rakip 10 kisi kaldiktan sonra yerli beke gecip komple hücumu denemeliydi, risk almadi büyük takim oyunu oynatmadi ne yazik ki 10 kisi kaldiktan sonra Adana'nin da senin kadar pozisyonu var , direkt hocaya yazar.

      Sil
    2. Risk aldı aslında, anlamsız riskti hatta. Orta sahayı tamamen boşalttı ve oyuna rakibi ortak etti. Sol beke hücumcu aldı yoksa :)

      Sil
    3. Maçları orta saha ile kazanırsın. Orta sahadaki ayakların ne kadar kalteliyse o kadar forvetini beslersin. Bize gelen teknik direktörlerin ilk yaptıkları orta sahayı boşaltmak oluyor. Montella oyunu çok iyi okudu ve 10 kişi ile oyunu alabilecek hamleler yaptı. Oyunu okumak budur işte.

      Sil
    4. Orta saha kalitemiz yüksek. Bu maçta kenardan hata yapılsa da, diğer maçlarda da kenar hamlelerini övüyorduk :)

      Sil
  4. Ya arkadaş oyuncu gününde değildir kötü maç geçirir filan anlarım da bu kerem ve yunus her fırsatta nasıl şut denerler ya olacak şey değil ya. Yani yıldız bi oyuncu bile artık bi yerden sonra çekinir o şutları atmaya. Ama bu paşalardaki nasıl bi cüret ki artık hiç düşünmeden bile halâ ısrarla bencil davranıp her topu heba edebiliyorlar. Nasıl bi lükse sahip sahip olduklarını düşünüyor bu iki çocuk ? Yani benim kötü oyunlarından ziyade en çok takıldığım konu bu oldu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karar alma mekanizmaları felaket halde. Sürekli öne çıkma çabası var ve bu da zarar yazıyor.

      Sil
    2. Kerem ile Yunus'un denedigi sacma sutlari Mata ya da Mertens denemiyor resmen olası şanslari birer birer harcadilar ileride daha cok zarar görmeden kizaga cekilmeleri lazım.

      Sil
    3. Çok zorluyorlar, sorumluluk alayım derken, kötü durumdalar.

      Sil
  5. Kerem ve Yunus’a verilen şans Barış Alpere acilen verilmeli vazgeçilmez yapan nedir bu adamları berbat oyuna rağmen. Berkan’ı oyuna alıp Rashia kullanmak 10 kişi kaldıkları anda yapılması gereken ilk hamleydi. Berkan mırın kırın edenler de olacaktır lakin dinamizmi bizi ayakta tutardı. Mata gibi bir kilit açan oyuncu varken sahada kesinlikle Berkan tercihi doğru olacaktı ki +1 yabancı yazabilecektik. Yunus ve Kerem direkt out olabilirdi. Barış Alper pas attıkça değeri ortaya çıkıyor. Şut atmasını kaleye vurmasını yasaklayıp sahaya gönder mithiş işler çıkartır. Kerem ve Yunus seviyenin çok altındalar. Boey sağ tarafı taşıyor. Pva çok eleştirdik de Kerem Duboisi bile aşağı çekiyor. Bindirmelere zamanında dönemiyor. Savunma katkısı yok. Her pozisyonda bir çalım denemesi o çalım da artık öyle göstere göstere yapıyor ki karşısında kim olsa müdahale edebiliyor. Takımın sahada her maç 9 kişi mücadele ettiğini görüyoruz. İyi niyetlerinden şüphem yok ama bu seviyenin oyuncusu da değiller gerekirse Abdülkerimi sol beke yazıp bu ikiliden kurtulmamız gerekiyor bu artık tahammül edilebilecek seviyede değil. Takım ileri gittikçe onlar geri gidiyor. Hücüm oturmama sebebi Seferoviç aşağıya çekenler bunlar. Barış ve Rashia hatta Yusuf’a bile olur. Ama Kerem ve Yunus ile olmuyor. Pas atması gereken yerde şut, şut atması gereken yerde pas karşı karşıya bitiricilik 0 daha neyi yapacaklar? Ne olacak daha! Gomis son 15 dakika oynaması bize + yazar ama 11 başlaması olmuyor. Seferoviç oynatmıyorsan Mertens koy forvete. Kaldı ki Seferoviç 11 başlasaydı daha iyi olabilirdi takım adına. Abdülkerim çok büyüyor oyunu kendisi herşeyiyle büyüyor Nelson zaten ligin aşırı üzerinde. Abdülkerim de seviye atladı gözümde. Geri de ortasahada hiç bir problemimizin olmaması çok sevindirici. Tek problem kanatlar. Yunusu Keremi yakalım demiyoruz. Hatırlarım Burak Yılmaz birkaç maç yedek kaldıktan sonra dönüşü harika olmuştu. +3 bu oyuncuları şımartıyor muhtaç bırakıyor o yüzden böyleler diyebileceğim oyuncular da değiller zerre şüphem yok kendilerinden ama bazen dinlenmek kenardan oyunu izlemek daha iyi gelir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hücum, Mata ve Mertens harici kötü. Kenardan, kanatlar için yapılan hamlelerle hareket getirmek lazımken, biz Kerem ve Yunus'u sahada tutuyoruz.

      Sil
    2. Mata ve Mertens yorumuna katiliyorum isabetli şutlar zaten bu oyunculardan gelmis.
      Kerem ve Yunus gibi heryerden vuran kanatlar olmasaydi zaten golü bulacaktik istatistiklere bakarsak cok baskın bir oyunumuz ama kötü bir bitiriciligimiz var ama bu bitiricilik kisminin cogu Yunus Ve Kerwm'in anlamsiz sutlarinda yatiyor.

      Sil
    3. Bu kanatlar ile Icardi bitiricilik sorununu çözemez çünkü pas yada orta gibi bir şey görmedim daha bu oyunculardan. Çare olarak Berkan sol bek olarak oynamalı yada Kazımcan Rashia yı oyuna dahil ettiğimizde çok şey değişir. Barış Alper artık formayı almalı. Sürati ve bindirmeleri çok güzel olur. Bu ikisini Kerem ve Yunus’tan göremiyoruz. Her pasa koşan Kerem sol çizgiden giden kerem bu sene resmen yokları oynuyor. 10 kişi kalmış rakibe karşı hoca dün gece oyuna ortak etti. Abdülkerimi büyüttü gerçekten. Hakemler konusunda da çizgi hakemi çıktı diyor orta hakem devam diyor anlam verebilmiş değilim. 2 tane sarı kart yedik ikisi de ofsayt. Torreira nın sarı kartında rakip topu kaybetmiş Galatasaray kazanmış. Orda faulde oyun durdurulup rakibe top verilmez atak biter topsuz alandaki faulden dolayı sarı kart verirsin. Avantaj oynatılmayan pozisyon örneği. Liverpool maçında Arnold faul yapıyor hakem avantaja bırakıyor rakip gol atıyor maç 3-3 geliyor Arnold sarı kartı görüyor. Böyle bir avantaj oynatıldı dün. Bizim hakemler bizi doğruyor.

      Sil
    4. Icardi bitiricilik sorununu çözer, yeter ki besle. Ama bu kanatlarla yürümez, en azından 2'si ile aynı anda.

      Sil
  6. Taşıma su ile değirmen dönmez. Yunus ve kerem GS kalitesinde değiller. Boey bek olduğu halde yunustan daha çok hucumun içinde şaka gibi. Kaleci türk mu yaparsın berkani solbek mi bilmem ama yunus keremin bu hali ile bu lig bitmez. Son 15 e kadar sıfır sıfır götür son on beş gol atarsam atarim. Kim ne derse desin bu kalitedeki Galatasaray bu olamaz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Berkan niye sol bek olsun kazimcan var zaten elinde. Ligde de gayet başarılıydı. Koy kazimcani beke yunus u sola çek rashica yı kanada al. Kerem i kes artık. Olmadan oldum delisi olmuş kerem. Maç boyunca bir futbolcunun bir tane bile olumlu hareketi olmaz mı hiç? Kaç top ezdi kac top kaptırdı sayısını hatırlamıyorum.

      Sil
    2. yunus'un da kesilmesi lazım

      Sil
    3. Galatasaray kalitesinde değiller demem. Formsuzlar maalesef, iyi gitmiyorlar. Aşılmayacak bir şey değil.

      Sil
  7. Fatih hoca da yapardı bu riskli fantezi hamleleri neyse ki Okan buruk hatasından ders alabiliyor, bence en büyük hatası gomisi 55 dk sahada tutmasıydı ve evet o risk aşırı fazlaydı apo o faulu yapmasa belki kaybedecektik ama bunu riski son 10 dk aldı bunu unutmamak lazım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okan Hoca'nın kenar hamleleri, 2 maçta hatalı oldu. Burada da panik yaptı mesela.

      Sil
  8. Bu Abdülkerim in servet çetin dem me farkı var acaba? Hayır anlamadığım şey ne görüyorsunuz bu adam da? Sirf tehlike bu adam yav.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mükemmel degil ama ögrenecek büyük takimda oynamayi hocam bende cok iyi bulmuyorum ama bugünkü macta sorun Abdulkerim degildi ne yazik ki diger yerli oyuncularimiz ataklari birer birer öldürdü gol olabilecek ataklar bireysellik ugruna ziyan edildi.

      Sil
    2. abdülkerim sahanın en iyilerinden biriydi. siz ne görmüyorsunuz acaba

      Sil
    3. Dün akşam Adana Demir gibi bir hücüm takımını kaleye yanaştırmadılar. Nelson Abdülkerim uyumu çok önemli. 3 lü savunmaya döndük orada bir tık bocalandı ama bunu Abdülkerime değil Okan hocaya yazarım. Şapkadan tavşan çıkartmaya çalışıyorsun son 10 dakikada ama herşeyden vazgeçip. Madem kazanmak istiyorsun rakip 10 kişi kaldığı anda Rashia ve Berkan’ı sür sahaya. Berkan’ı da Türk olduğu için değil he. Mata varken Oliviera girmesi de bir hataydı bir yerde. Barış Alper ve Rashia ile dün son 30 dakikayı oynamış olsak çok daha başka şeyler konuşuyor olurduk. Seferovic değişikliği de hataydı. Arkasına koyuyorsun 2 tane topu önüne düşürecek adam ama Seferoviç hep kaleye sırtı dönük. Kerem ve Yunus’tan bunları izleyemiyorsun. Yan pas oyunu sürüyor. Mertens oyundan alınması dün gece yanlıştı. Dün akşam yanlışlar silsilesi vardı ne yazık ki. Tek eleştirilmeyecek yer defans orta saha.

      Sil
    4. okan hoca ile tekrar futbol oynuyoruz ne yan pası. lig liderini hapsettik sahasına. başka maç izledik herhalde. hatta eleştiri olacaksa fazla dikine pas yüzünden olabilir o derece.

      Sil
    5. 1.'si, Servet Çetin de iyi stoperdi. Kalli dönemi gelen şampiyonluğun, en önemli isimlerinden biriydi. 2.'si ise, Abdülkerim Bardakcı da iyi stoper ve işini müthiş yapıyor. Şu maç ona sallamak, büyük takıntı.

      Okan Hoca da gayet iyi gidiyor, bu zorlu fikstür içinde.

      Sil
  9. müthiş bi maç çıkaran ve rakibi sürklase eden toreira'ya oyundan alıp da orta sahayı 10 kişilik takıma kaptırmak filan... kelimelerle tarif edemiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Torreira cok iyiydi sahanin en cok ikili mucadele kazanan oyuncu istatistklerde de, biraz daha alisirsa o da Sevillaya transfer olur zaten :)

      Sil
    2. Kenar hamleleri kötüydü, orta saha boşaltmak büyük hata.

      Sil
  10. Yaw kaç yıldır nedir bu bulduğunu atamama sorunu. Falcao, gomis ,icardi, diagne mustafa Muhammet seferoviç, mertens. İcardi de çözemezse çözülecek gibi değil. Kerem ve yunusa ayrı mentör tutmalı hoca. Ya bunları oyundan çıkarabilecek planları olacak ya da böyle katlanacağız bunlara. Gönülleri olsun da oynasınlar. Geçen sene takım kurulmadan yunus ve kerem kanatlarını merakla bekliyorduk. Şimdi bunları nasıl oynatmayız diye planlar kuruyoruz. Yunusun geçen sene bize karşı motivasyonunun 10 da 1ni görmedim henüz hiç bir maçında. Kereme yüklendik şimdiye kadar ama yunus ta da hiç ilerleme yok geldiğinden beri. Önde mertens pres yapıyor yunus ve kerem hiç eşlik etmiyor. Yalandan olsa biraz bassalar şu takımdan kaç top kapıp pozisyona girerdik. Miço ile torreira çok iyiydi. En hızlı geçiş hücumu yapan takıma karşı çok iyiydiler. Adam çıkaracağım diye ikiside çıkınca iyi olmadı. Olivirea yine çok kritik yerde topa vuramadı ve çalım denerken attı kendini. Bunlar dönüp gol olursa tepkiler gelmeye başlar. Miço toreira nelson muslera abdülkerim boey yerleri garanti bence. Kalan 5 yer için oynayacak elemanları hoca belirlesin. Berkanı orta sahaya mı sol beke mi monte eder yoksa sol bekte başkasınımı dener bilmem ama kerem yunus hattını biraz dinlendirmemiz lazım. Yusufun türk statüsünde olması bile çom işimize yarar. Yoksa hep aynı değişikliklere mecbur kalacağız. Mata mertens olivira yusuf dörtlüsünden biri oynayacak.
    Chemsjheer

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yıllardır var da, bu sefer üretiliyor. Üretim içinde bitirilemiyor.

      Sil
  11. Bu sahada 3 yerli kuralının Türk oyunculara nasıl kötü bir etkisi olduğunu artık herkes görmüştür sanırım. Kendilerini geliştirmek kadroya girebilmek için bir şey yapmalarına gerek kalmadı çünkü forma garanti ama yine de elinde alternatif olarak kullanabileceğin barış alper okan kocuk varken bunu yapmamak ise kötü teknik direktörlük örneğidir. Seferovic gözden tamamen çıkarıldıysa hiç yazma kadroya çünkü bu maç gomis maçı değil bunu herkes görüyor. Maalesef kenar yönetimi galip gelinecek maçlarda yaptığı değişikliklerle maçı verir hake geldi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buna hocanin care bulmasi lazim ki oyuncular yerlerini garanti görmesin, bir Kazimcan ya da Emre sol beke cekilirse Kerem de yedek olursa sorun cözülür ama sonraki maca da ayni duzenle cikilirsa zaten Hoca sorgulanir o saatten sonra.

      Sil
    2. 3 yerli kuralının, konuşulacak bir tarafı yok zaten. Yine de bu kural biliniyordu ve buna göre transfer yapmak lazım.

      Sil
  12. Okan kalede veya Berkan ile solbek başlamalıyız.Hatta Barıs 11 olabilir.Kerem felaket maalesef. Kendini toparlaması gerek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okan Kocuk kalede falan olmaz. Bu Muslera kesilemez.

      Sil
  13. Takımın en büyük problemi sanırım Kerem ve Yunus'un aynı anda sahada olması. Kerem kesildiği anda sorun çözülecektir. Sol beke Kazimcan mi olur, Taşdemir mi olur, Abdülkerim mi olur bilmem ama bir yerli oraya koymak zorundayız çünkü Kerem ve Yunus'un bencillikleri takima çok büyük zarar veriyor. Ben atayım, ben oynayayım düşüncesi ve tercih hatalarıyla koca bir 90 dakikayı mahvettiler. İstedikleri zaman pas atabiliyorlar, bunu da gorerek duruma katlanmak daha da üzücü. Milli takımın ve Galatasaray'in iki önemli oyuncusu ikisi de kime neyi ispatliyorlar anlamıyorum, takım oyunu oynasalar, bencil olmasalar herkes alkislayacak zaten. Gomis de en az onlar kadar kötüydü ama bunun nedeni Okan hoca. Gomis iyi de oynasa artık 15 dakikalık oyuncu fazlası olmaz, takıma zarar verir veriyor da. Konya maçı da aynısı oldu. Sol Beki Türk yapıp ilk etapta Rashica'yi Kerem yerine monte etmeli ve maçına göre diğer yabancılar arasında karar vermeliyiz. Gomis sonradan girmeli, İcardi ve Mertens arasında kimin 11 başlayacağına rakibe ve idman performansına göre karar vermeliyiz. Gerisi kendiliğinden çözülecektir. Takım güzel bir takım ve bazı şeyleri zorlamanin anlamı yok. Sorunlar çözüldükce oyuncular da çok keyif alacaklar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle. Tarz olarak da, üst üste biniyorlar gibi ve tek düze kalıyoruz. Formsuzluklar gelince de, hücumda işler iyi gitmiyor. Sorumluluk alayım, kendimi göstereyim derken, zarar veriyorlar.

      Sil
  14. okan buruk'un sol bekde yerliye dönüp bizi kerem-yunus ikilisinin en azından birinden kurtarması için en az 150 puan filan kaybetmemiz gerek. radikal değişiklikler ve karar alması için bi neden görmüyor demek ki. bakalım böyle ite kaka maç başı 1 gol ortalamayla gitmeyi nereye kadar bekleyecek okan hoca çok merak ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İte kaka mı? Abi rakip ceza sahasında 43 kez topla buluşmuşuz. Ne lazım rakip ceza sahada 246 kez falan mı bulusmamiz lazım topla. Paslasarak kale çizgisini geçmeleri mi lazım o zaman mi sistemli oynamış olacak takım?

      Sil
    2. İte kaka mı cidden, bu nasıl yorum? Galatasaray, olabilecek en zorlu fikstürde, tüm rakiplere karşı üstün ve daha fazla üretiyor.

      Sil
  15. adana demir gibi bir takımı ezmişiz, galibiyeti kaçıran taraf olmuşuz 1-2 pozisyon verdik diye hoca kötü ilan ediliyor. çok ilginç yorumlar. takım çok iyi yolda kerem sorununu çözebilirsek (yunus değil kerem) güle oynaya her maç galip geliriz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O yorumlar inanılmaz maalesef. Tarif edemiyorum.

      Sil
  16. Rakip 10 kişi kalmış ve orta sahayı rakibe veriyorsun çok ilginç gerçekten. Bu adamlar futbolculuk kariyerlerinde olsun teknik direktörlüklerinde olsun bu durumlarla sürekli baş başa kalmalarına rağmen halen daha aynı hatalari yapıyorlar. Hiç ders çıkarmıyorlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. birbirinden zorlu deplasmanlarda ya galip gelen ya galibiyeti kaçıran biz oluyoruz. orta sahayı rakibe vererek mi oluyor bu? çok iyi yoldayız. 8 maç 4 clean sheet.

      Sil
  17. İyi gidiyoruz bence. Genele bakınca, görüntü bu. Kanat işini ve yerli dengesini ayarlayabilmek lazım.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir