4 Kasım 2022 Cuma

Icardi mi Belotti mi derseniz, Icardi geldiği için daha mutluyum


Yaz transfer döneminde, serbest statüdeki birçok isme talip olmuştuk. Bazısına ilk etapta "imkansız" gözüyle bakıyordum. Sonrasında haftalar geçti ve senin adına da ihtimal oluştu. Mertens / Torreira'yı getiren uçakta, Alexis Sanchez ve Belotti gibi isimleri de hayal ediyorduk. Özellikle de Belotti. Seferovic, iyi başlamadı çünkü. Ümraniyespor maçıyla birlikte de, kendisinden haber alamadık. Gomis de çok iyi başladı ve Seferovic'in hayal kırıklığından söz eder olduk. Oysa hazırlık maçlarındaki görüntü başka bir şey anlatıyordu.

Seferovic transfer edilirken de, 1 forvet daha alınacağı yazılıyordu. Hatta o ismin de iddialı olacağı. Rotasyonundaki forvet tarzları tartışılır da, Seferovic de birileriyle rekabet edecekti. Belotti düşünüldü orada da. Transferi gerçekleşse mutlu olurdum. O ise, ısrarla İtalya'da kalma isteğini dile getirdi ve özellikle de Roma'yı bekleyerek istediğini aldı. Bugün geldiği noktada ise, Roma'da işler onun adına iyi gitmiyor. 

Avrupa Ligi'nde 2 golü olsa da, Serie A'da golle tanışamadı ve Roma'nın rotasyon olarak düşündüğü bir isim. Galatasaray'da ise kurgu bir anlamda onun üzerine kurulacaktı. Güçlü, fizikli, net bir bitirici de, aşırı ağırlaşmış. Kamp görmemesi de etken tabi, toparlayamıyor. Roma taraftarının da attığı mesajlara bakın, Belotti'nin hantallığı üzerine isyan ediyorlar. Seferovic'den de oyun içi katkısı, çalışkanlık beklerken, hantallığını izliyorduk. Belotti gelse ve tutmasa, zararı daha büyük olurdu.

Icardi transferine bu anlamda şans gözüyle bakıyorum. Klas bir futbolcu çünkü. Onda da "özel hayat" gibi problem olsa da, bunu bilerek aldık. O da şu ana kadar, bu durumu sahaya yansıtmadı. Aidiyet besliyor gibi görünüyor, idman kaçırmadı, iyi de oynamaya başladı. Uyumu biraz daha yakalasak, Icardi'nin gol etkisi çok daha büyüyecek. Sen yeter ki topu, rakip ceza sahası içerisinde onunla buluştur.  Icardi mi Belotti mi derseniz, Icardi geldiği için daha mutluyum.

1 yorum:

  1. Dün Besiktas macinda izledigimiz Icardi Belotti'nin su halinden cok daha iyi futbolcu ki daha tam hazir degil, ritmini buldugunda avantajli ic saha fiksturumuzle 20 gol civari atacagini düsünüyorum.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir