14 Kasım 2022 Pazartesi

Kerem Aktürkoğlu, Başakşehir karşısında potansiyelini hatırladı


Mesajı almak önemli olan. Kerem Aktürkoğlu o mesajı aldı, Yunus Akgün ise alamadı. Yunus Akgün'ün Ofspor maçındaki ruh halinin iyi olmadığını söylemiştim. Umarım kazanılır, yeniden ayağa kalkar da, o konuda artık hocanın yapabileceği bir şey yok. Şans verdi, ısrar etti, arkasında durdu. İş futbolcuda bitiyor artık. Barış Alper Yılmaz'ın gerisine düşüyorsan, oturup düşüneceksin. Şu an müthiş bir hava yakalandı ve bunu bozmaya kimsenin hakkı yok.

Kerem Aktürkoğlu'na dönersek, onun mesajı aldığını söyleyebilirim. Kendisine mentör tuttuğundan bahsediyor ki en değerlisi bu. İş "psikolojik" noktaya geldiğinde, güçlü kalmak, gelişmek lazım. Her futbolcu bu tarz dönemler yaşayabilir. Kaliten yüksek, iyi ve potansiyelli bir futbolcusun. Takımda birçok kaliteli ayak var. Çoğu da lider profilde. O kaliteli ayakların arasında sen de büyüyeceksin. Onlardan ne alırım diye baktığında, büyümeme şansın yok zaten.

Okan Hoca, bu futbolcularla alakalı süreci iyi yönetti. Bu noktadan sonra da iş artık futbolcuda biter. Kerem Aktürkoğlu o mesajı alarak, yeniden önünü açtı. Başakşehir karşısındaki futbolu muazzamdı. Gole yakın bir kanat zaten, ciddi tabelası var. Bunu hatırladı, daha özgüven ile bitirdi, kanadında seni sürükledi. Dar alan becerisini de özlemişim. Dar alanda, topla çok seri hareket edebiliyor. Rakip ceza sahası içi ve çevresinde de bu özelliği durdurulamaz seviyeye geliyor.

Çevrende de, seni besleyen isimler var. Icardi'nin odağı gol atmaktan öte, attırmaya kırılmış. Icardi'yi beslemek gerekirken, o seni besliyor. Böyle bir forvete yaklaşınca da, gole ulaşmaman imkansız olan. En doğru noktada seni topla buluşturuyor. Geriye bitirmek kalıyor ki, o da özgüven işi. Kerem Aktürkoğlu, Başakşehir karşısında potansiyelini hatırladı. Şampiyonluk yolunda da onun vereceği katkı çok değerli.

4 yorum:

  1. Umarım Yunus da Kerem gibi mental eşiği aşmayı başarır. Kerem ne yaptıysa nasıl üstesinden geldiyse aynın yapmalı. Böyle küserek bir yere varılmaz. Kerem'e neler dendi, küfür kıyamet. Ama bu çocuk yılmadı kendini akışa bıraktı. Sen de akışa bırak Yunus. Bu takımda süper starlar var. Akışa bırak mutlu ol.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hala fırsatı var, silinmiş değil. Kazanmayı isteyeceğiz.

      Sil
  2. Geçen sezon kadromuz kalite olarak yeterli değildi.O kadrodan birçok oyuncunun bu sezon alt ligler veya daha düşük seviyelerde oynamasından hatta kulüpsüz kalmasından o kadronun nasıl olduğu ortaya çıkıyor.Kerem bu yokluk içinde parladı ve kendini buldu.Bu sezon ise kaliteli kadro içinde takım oyununa ve kaliteli oyuncu grubuna uyarak var olmaya çalıştı.Bunu da başarmış görünüyor.Umarım daha iyi olur.Yunus 'un bundan ders çıkarması gerek.Kendisine aylardır şans verildi.Okan Hoca altyapıdan yetişen oyunculara çok şans veriyor.Burası Adana Demirspor değil.Yunus'un bunun farkına varıp kendisini geliştirmesi gerek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okan Hoca, çok fazla transfer diye de konuşmuyor. Eldeki olana öncelik veriyor, gençleri görmezden gelmiyor. Bunlar değerli.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir