14 Şubat 2023 Salı

Günay Güvenç & Galatasaray, önümüzdeki sezon da düşünülüyor olabilir


Günay Güvenç'in adı Galatasaray'la anılsa da, transferin mantığını o kadar da çözemedim. Muslera'nın sakatlığı uzun sürmeyecek gibi. Tabi böyle bir transfer söz konusuysa, Muslera'daki durum sanıldığından ciddi olabilir. Bu yönde bir haber ya da bilgi yok. Lige maalesef bir ara verildi ve Muslera da bu dönem içinde geri dönecek. Okan Kocuk desek, Muslera'nın olmadığı tek tük haftaları iyi geçiyor. İstanbulspor maçı iyi bir örnekti. Son dakikada maçı kurtardı.

Okan Kocuk'un sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. O sözleşme uzatılacak gibi de görünmüyor. Oynamak isteyecektir. Sezon sonunda takımdan ayrılığı şaşırtmaz. Günay Güvenç ismi sonraki sezonları da düşünmek adına konuşuluyor olabilir. Tecrübeli ve istikrarlı bir yerli kaleci. Son dönemi düşüş içinde olsa da, bir ara "Milli Takım" bile konuşuluyordu onun için. O da, iyi gününde geçilmesi zor kalecilerden.

Hareketli bir kaleci. ayağı da fena değildir. Uzun zamandır Gaziantep FK forması giyiyor ve istikrarlı. Yeniden büyük takım denemesini de bekliyordum. 1. kaleci olarak zor tabi de, 2. kaleci olarak güvenilir. Okan Kocuk ayrılsa bu transferi çok isterdim. Şu gün için ise çok fazla acil değil. Gaziantep FK futbolcularını kiralık olarak göndermek, gelecek sezonki kadro iskeletini korumak istiyor. Galatasaray'ın isteği bonservis ile bu transferi gerçekleştirmek.

Kasımpaşa'nın Gaziantep FK ile anlaştığı söyleniyordu. Günay Güvenç'i ikna etmeye çalışıyorlar. Günay Güvenç'in isteği ise belli ki büyük takımlar. Birçok futbolcu için transfer söylentisi var. Hatayspor ve Gaziantep FK, bu sezon lige devam etmeyecekler. Hatayspor tarafını bilmiyorum da, Gaziantep FK'nin yeni sezonda ligde yer alma hedefi var. Bu yüzden de elindeki futbolcuları bonservisle değil, kiralık olarak göndermek istiyorlar.

4 yorum:

  1. Deprem hayatımızı altüst etti. Umarım en kısa zamanda yaralar sarılır. Arada blogla ilgili birşeyler yazmaya başladığınız için çok teşekkürler, kafa dağıtmaya, bir yarım nefes almaya ihtiyaç duyuyoruz.
    Okan varken bu sene, Batuhan ve Jankat varken ise gelecek seneyi almanın hiçbir mantığı yok bence. Belki yalnızca kiralama yoluyla Gaziantep FK'ya destek olmayı düşünebilirler. Tabii Batuhan'a güvenmiyorlarsa o durumu bilemem. Okan Koçuk seneye bizimle olmayacak, görünen o. Batuhan'a şans verilebilir yada yavaş yavaş Jankat düşünülebilir, tabii Muslera varken o oynar o da işin ayrı bir boyutu. Günay'ı alsalar da almasalar da birçoğumuz bir bildikleri vardır kafasındayız. Bunu yaşamak harika bir duygu hem de hiç umudumuz yokken. Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim düşüncen için. Bence de yok bu arada. Gelecek sezon da aslında alternatif noktasında en güçlü. Batuhan Şen 'i atlıyoruz da, o da yükseliyor.

      Sil
  2. Almadilar zaten mantigi yoktu ama yeri gelmisken yazalim Batuhan bayagi iyi kaleci abi Okan'dan asagida degil hatta uzaktan sutlarda begenmeyiz ya pek Okan'i Batuhan tam tersi, seneye cek yedege ondan sonra da as kaleci yap öyle yetenekli bana göre.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de iyi. Gelecek sezon için, 2. kaleci adına onu hazırlamak lazım.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir