24 Şubat 2023 Cuma

Zaniolo, transfer olduğu günden bu yana müthiş bir duyarlılık gösteriyor


Zaniolo, transfer olduğu günden bu yana müthiş bir duyarlılık gösteriyor. Transferi duyurulmadı, hiçbir özel isteği olmadı. Sessizce geldi ve idmanlarını yapıyor. O kadar büyük bir transfer ki aslında, ne kadar konuşsak az. Zaniolo söz konusu olunca, ısrarla yazma isteğim oluyor. Muhammed Emin Özkan'ın Zaniolo paylaşımını unutamayız. Zaniolo da bunu unutmadığı için, 17 numarayı seçti. Muhammed Emin Özkan'ın babası geçtiğimiz günlerde kamp yaptığımız otele geldi ve bu fotoğrafı verdiler.

Zaniolo'yu da hazırlık maçlarında izlemek isterdik. Hafif bir sakatlığı olduğu söyleniyor ve sahada koşulara başlamış. Yakında takımla da çalışmaya başlar. Kasımpaşa maçında sahada olacağını düşünüyorum. Kendisiyle uzun vadeli sözleşme yapılsa da, kiralık bir futbolcuymuş gibi bakıyorum nedense. Kafasında ayrılık var çünkü, bu yüzden ayrı eve çıkmak yerine, otelde devam etmeyi düşünüyor. Bu durum kesin gidecek anlamı oluşturmasın tabi. Bir de sezon sonu konuşalım.

Uzun vadeli kalacağını düşünmesem de, en azından 1 yıl daha izlemek isterim. Şampiyonlar Ligi olursa, Zaniolo orada da boy göstermek isteyecektir. O da biraz ilgi, alaka ve sevgiyi arıyor. Icardi'yi getirdiğimiz nokta ortada. Bu taraftar Zaniolo'yu da bağrına basar. O ilgiyi görürse de, biraz daha devam etme isteği oluşacaktır. Keyifli bir ortama giriyor. Çok iyi bir takıma transfer oldu. En kötü ihtimalde dahi, Galatasaray'a getirisi büyük olacak.

35 milyon avro serbest kalma bedeli. Hadi işler kötü gitti de, 25 milyon avro getirdi diyelim. 10 milyon avro'luk kazanç demek bu. 35 de gelebilir bu arada. Zaniolo az toparlasa, bu parayı verecek, Avrupa'nın baş üstü takımları var. 23 yaşında henüz. Bu transferi gerçekleştirmek büyük, o aklı koymak da gelecek adına bizleri umutlandırıyor. Doğru yönetildiğini gösteriyor, akılcı hareket ediliyor. Zaniolo gibi başka transferleri de konuşabiliriz sonrasında.

6 yorum:

  1. Hocam, ilk öncə keçmiş olsun Allah səbr versin.
    Allah yardımçınız olsun
    Bu yaxınlarda səhv etmirəmsə AnÇnıin keçən açıqlamaları ilə bağlı yazı yazmışdın
    Antep və Hatay oyunlarından 3 xal istəyirdi
    Həmin gün Bjklılər sanki utanırlarmış kimi hərəkət etdlər
    Ancaq gerçəkdə hər bir Bjkli belə olmasını istəyir istəyirlər ki xallardan düşülsün ya da həmin oyunlar sayılmasın
    Nəticədə insan can bədəndən çıxmayınca intirqaları savaşları bitmir bu da bir yarış bir savaş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beşiktaş taraftarı da o konuda isyan ediyor. Başkanlarına karşılar. O çok ayıp bir çıkış. O takımların şu ana kadar verdiği emeği hiçe saymak. Ben utandıysam, eminim de Beşiktaş taraftarı da utanmıştır :(

      Sil
    2. Abi , Sercan Dikme de bəyaq açıqlama verdi
      Başkan doğru zamanlama yanlış deyə
      Çox təəssüf ki belə düşünürlər
      Ölkəcə bir Galatasaray kompleksi var ən çox da Beşiktaşlıkarda

      Sil
    3. Onlar amigo muhabir. Ciddiye dahi alma. Hepsi algı peşinde. Yiyen var nasılsa.

      Sil
    4. Abi məncə bu işin bjk fbsı yoxdu insan bir şəkildə həyatına davam edir
      Ancaq istəyin də bir məqbul olmalıdı
      Ümumiyyətlə mən qıraqdan baxanda belə görürəm
      Xüsusilə bjklılarda güclü gs kompleksi var

      Sil
    5. Yok tabi ki. Bu konularda çıkar kovalamak ayıp :(

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir