8 Mart 2023 Çarşamba

Luyindama'nın Antalyaspor formasıyla fotoğrafını dahi bulmak zor


Luyindama'nın Antalyaspor formasıyla fotoğrafını dahi bulmak zor. Antalyaspor'a kiralanırken umutluydum, oynar diye düşünüyordum da, çok çabuk gözden düştü. Aynı sezon içerisinde 3. takımda oynayamaz davasına da orada kaldı. Yeni bir takıma da kiralayamadık. Bu sezonunu boş geçirmiş oldu yani. Yakın dönemdeki sezonları da bu şekilde geçti diye düşünürsek, Galatasaray adına zarar büyük oldu. Oysa ne büyük umutlarımız vardı.

Geçen Twitter'da gördüm. Transfer olduğu dönemle, bugün arasındaki farka bakınca, en büyük hayal kırıklığını kimde yaşadınız diye sorulmuştu. Bu sorunun yanıtı net şekilde Luyindama. Ele avuca sığmaz Mbappe'yi cebinden çıkaran bu adam, bugün kimseyi yakalayamaz halde. Milli Takım'da yaşadığı o sakatlık neredeyse futbol hayatını bitirdi. Galatasaray'a döndü, oynadığı sezonlar oldu da, o eski günlerinin yakınından dahi geçemedi.

Geçen sezon neden sözleşme yeniledik? Bence asıl soru bu. Uzatma sözleşmesini, sezon sonu serbest kalsın. Beklentin olmamalıydı, sahada bir şey vermiyor çünkü. Toparlar da satarız gibi bir düşünce de bence olmamalıydı. Suudi Arabistan Ligi'ne de kiralık olarak gitti ama orada oynuyor olmasına rağmen, bir türlü toparlanamadı. Şimdi Antalyaspor'la olan sezonu da boş geçti ve sezon sonunda sana dönecek. Yıllık 1 milyon avro civarı, hatta az daha yüksek dahi olabilir ücreti var. Az para değil. Sözleşme yenilemek çok manasızdı.

4 yorum:

  1. Çok iyi transfer teklifleri de alıyordu taki o saçma sakatlık olana kadar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O Ocak ayında satılacaktı da. Büyük kazanacaktık.

      Sil
  2. Marcoa 'nun önündeydi.Sakatlıkta kendine bakmadığı ve sonrası iyi çalışmadığı söylendi. Bu kadar keskin bir düşüş olması çok tuhaf.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Net önündeydi. Pasaport gibi avantajları da vardı, altyapısı kaynaklı.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir