22 Mart 2023 Çarşamba

Saha içinde kalmak isteseniz de, rekabet ettiğiniz ortamın seviyesi çok düşük


Yeni gündem maddemiz de, kulüp için yapılmaya çalışılan "algılar". Bu algıcıların başında da Serdar Ali Çelikler gelmekte. Mertens'in sıkıntısı ödemeler ya da 3 maç sonra uzayacak sözleşmesi kaynaklı, futbolcular mutsuz, takımı bugüne kadar futbolcular getirdi, teknik direktör katkısı yok gibi saçma sapan haberler. Bir de laf sokuyor. Eğer kaldıysa Galatasaray muhabirleri, bu haberleri teyit etsin de bilelim diye. Fenerbahçe muhabiri kaldı da, sırayı Galatasaray'a vermiş.

Tepki gösterilmedikçe de, bu algı haberlerini yükseltmeye başladı. Galatasaray sadece 1 maç kaybedince umutlanmış olmalılar, nereden saldıracaklarını bilmiyorlar. Daha düne kadar ligden çekilmeli takım diyen de Serdar Ali Çelikler değil miydi? Play-off konuşuyorlardı, ne oldu da bir anda şampiyonluktan söz ediliyor, saha içine odaklanıyorlar. Bir yandan da, Galatasaray'ı saha dışında karıştırmaya çalışarak. Bunu yiyecek bir Galatasaraylı yok tabi.

Kulübün tepki koyması lazım artık. Algı haberleri bir şey değil, ciddiye almaya gerek yok da, tepki göstermeyince de önü alınmıyor. Biz bu tarz haberlere saha içerisinde cevabı verdik daima. Vermeye de devam ederiz. O değil de, Beşiktaş'ın açıklaması diğer komik nokta. Var kayıtları açıklansın diyorlar, kendilerince hatalı pozisyonları yazmışlar ama içlerinde Ahmet Oğuz'un Dubois'e hareketi yok. O pozisyonun var kayıtları açıklanmasın mı?

Ahmet Nur Çebi klasiği işte. Göreve geldiğinden bu yana, kendi çıkarı ne emrediyorsa o yönde hareket ediyor. Hatayspor ve Gaziantep FK'nın sahada döktüğü emeğe dahi göz dikmiş halde. Göreve geldiğinden bu yana da aynı şekilde "çıkarlarına" uygun skandallara imza attı. Hepsini burada tek tek saymaya gerek yok, yazarken utanıyorum çünkü. Türkiye'de saha içerisinde kalamıyorsunuz maalesef. Kalmak isteseniz de, rekabet ettiğiniz ortamın seviyesi çok düşük.

8 yorum:

  1. Sürekli masa başında bir şeyler kazanmak isteyen, Türk futbolunu mahveden 2 İstanbul takımı ile karşı karşıyayız. Galatasaray'ın bunlarla aynı coğrafyada yer alması büyük talihsizlik.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normal şartlarda rekabet takımları yükseltir, bizde aşağı çekiyor. Bu ortamda başarı kovalıyoruz işte..

      Sil
  2. 2000 yılından beri bayern olmaya aday bir gs ile aman olmasın diye mücadele eden bir fb. olay bundan ibaret. evet bu kadar kısa ve net. yabancı sınırı buna göre ayarlanır. tarihi cezalar buna göre verilir.

    dortmund olmayı kabullense fb herkes rahat edecek. gs değil ülke rahat edecek. biliyorum çok zor ama çıkıp maçını kazanmak dışında her şey boş. umarım teknik heyet de oyuncular da bunun farkındadır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu son projelerle birlikte olacak da. Güçleniyoruz. Bunu engellemek için her şeyi yapacaklar.

      Sil
  3. Galatasaray kültürü ne FB ne de BJK'de var. Kıskanıp bizi karıştırma peşindeler. Sürekli algı yapmaya çalışıyorlar. Fb bu sene şampiyon olamaz ise tüm umutların tükenecegini biliyorlar. Ali koç sonrası başkan olacak adayları bile yok. Bu kadar zenginliğe rağmen başarısız olmaları kültür farkından kaynaklı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Galatasaray için doğru tanımlama o zaten. Burası bir kültür, felsefe. Asla sadece bir spor kulübü değiliz.

      Sil
  4. Düşmanının bile iyisi lazım. Bize de kala kala bu çapsız, kıskanç ve tek hayali bağdat caddesini süsleyip şampiyonluk kutlaması yapmak isteyen acuzeler kaldı. Jesus'a sadece 1 maç ceza verildi. A dan Z'ye kokuşmuş bir düzen bu! Çıkıp sahada çatır çatır vura vura acımadan ezmemiz lazım. Başka yolu yok.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir