6 Mart 2023 Pazartesi

Sportif Cümleler 14 yaşında


Gelenek halini almış "yaş günü" yazımız. Her yıl mutlaka yazarım. Hem eskiye döner, biraz nostalji yaparız. Hem de yarınlara yönelik neler olacağını konuşuruz. Her türlü görüş, öneri ve eleştirilerinize de açığım. 14 yıldır bir şekilde yolumuza devam etmekteyiz. Çok değişen bir şey yok tabi, bendeki yazma iştahı devam etmekte. Bu devam ettikçe de yola devam. Yazılarımız etkileşim alıyor, yazmış olduğunuz yorumlarla da o iştahı düşürmeyen sizlersiniz. Ne kadar teşekkür etsem az.

Blogger'dan, Wordpress'e geçiş yapabiliriz. Kısa vadede yaşanacak en büyük değişim bu olur. Blogger sınırları artık yetmiyor gibi. Biraz daha profesyonel görünüm ve işleyiş adına bu değişimi düşünüyorum. O vakit çok daha farklı ve yeni içeriklerle yola devam edilir. Kafamda bir şeyler var da, blogger sınırlarında kalınca bunlar işleyişe geçemiyor. Yeni platformda neler yapabileceğimize hep birlikte bakarız.

Geçtiğimiz günlerde yine blogger kaynaklı bazı sorunlar oldu. Hala yedekleme alamıyorum, bu bir sorun mesela. Geçişi yapmama engel olan bu. Yedeklenme sağlandığı an, Wordpress adına çalışmalar başlar. Yorum kısmında da "gecikme" sorunu vardı, neyse ki bu düzeldi. Gönül rahatlığıyla yorum yazabilirsiniz. Eskiden olduğu gibi onay kutusuna düşüyor. Yorum kısmı bu blogun can damarı. Yazdığınız tüm yorumlara da cevap veriyorum. Hatta son dönemde o kısmı forum gibi kullanıp, daha uzun ve derin cevaplar yazmaya çalışıyorum.

Desteklerinizi bekliyorum, o kısmı zaten atlamıyorsunuz. Devam edebilmek adına bu da önemli. İşin biraz da profesyonel boyutu diyelim. Galatasaray iyi gidiyor, bu yüzden de yazdığımız yazılar keyifli. Geçen yıl bu zamanlar resmen acı çekiyorduk. Bu yıl ise maçlar bir an önce oynansın da, üstüne konuşalım diye bekliyoruz. Bloga destek olan, yorum bırakan, fikir üreten, eleştiren herkese teşekkür ederim. 

14. yıla özel şöyle de bir şey yapalım. Sportif Cümleler ile alakalı herkes aklında kalan en unutamadığı ya da kendince önemli gördüğü anları yorum kısmına yazsın. Üstüne konuşalım, şöyle bir eskiye gidelim, nostaljinin dibine vuralım..

12 yorum:

  1. 6 Mart 2009'da Bursaspor'u 2-1 yenmiştik demek o gün açtın burayı :) Nice senelere.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında tam olarak 6'sı değil. Ya 8'i, ya 9'uydu. Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Nice senelere🙏🏻👏🏻

    YanıtlaSil
  3. Sportifcumleleri averajla BJK'ye sampiyonlugu verdigimiz sene Twitterdan keşfettim, saygili ve teknik yorumlarin ve prensiplerin (Fatih Hoca'ya laf söyletmeme vs gibi seyler dikkatimi cekmisti).
    O zamandan bu zamana bence kalemin cok gelisti, insanlara verdigin cevaplar da daha bir olgunlasti bence, yorumlarimda birkac defa terrs cevaplar bana da vermistin ama benim.tarzim hep ayni olsa da artik cok daha ikili sekilde soru cevap ya da yorum cevap yapabiliyoruz bu da bence blogun en önemli özelligi, nice yillara.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında çok uzun zamandır yazıyorum. Kısa zamanda gelişebildiysem ne mutlu bana :) Çok teşekkür ettim düşüncelerin için. Bir kusur işlediysem de affola.

      Sil
    2. Estafurullah kusur degil sadece o zamandan beri gördügüm farklari belirtmek istedim zaten cok rahatsiz olsam yorum yapmaya devam etmezdim, sonucta birbirimizi görmeden yaziyoruz bu platformda yanlis anlasilmak da mümkün.
      Bir diger takip nedenim de blogun cok güncel olmasi neredeyse her detay ile ilgili bir yazi geliyor, yurtdisinda oldugumuz icin internet harici takimdan haber alma durumumuz olmuyor birkac gün haberlere bakamazsak bile blogda haberlerle ilgili detayli yazilar bulmak mümkün yani transferi bitak transferi konusulan isimler bile yazilara konu oluyor, bu da bir diger neden deidgim gibi.

      Sil
    3. Tekrardan teşekkür ederim ilgin alakan için :) Çok mutlu oldum.

      Sil
  4. (Emre)
    Blogu ilk 2014'de okumaya basladim. Tesadufen denk geldim. Sanirim nostajli bir yaziydi ilk okudugum. Tam hatirlamiyorum yaziyi. Hosuma gitmisti. O gunden bu yana hicbir yaziyi kacirmadim. Hatta bir ara arsivlere girip eskilerden neyi kacirmisim diye bakmistim.

    Son yillardir yorumlara da cevap vermen, vakit ayirman biz okuyuculari da mutlu ediyor. Uzun zamandir burada guzel bir ortamimiz var. Inshallah uzun yillar da devam eder.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İştah hala var, uzun süre daha devam edecek gibi görünüyor :) şu wordpress geçişini yaparsam, daha profesyonel bir görüntü de oluşacak. Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için.

      Sil
  5. Tebrikler, nice senelere...

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir