24 Nisan 2023 Pazartesi

Son düzlükte, kişisel egoların uğruna arkadaşlarına ihanet ettin


Gomis, Perşembe günü Okan Hoca'ya bundan sonra forma giymek istemediğini söylemiş. Nedeni ise, Alanyaspor maçının 2. 45 dakikasında onun değil de, Barış Alper Yılmaz'ın oyuna girmesi. Icardi, 1. forvetse, onun 2. forvet olduğunu ve oyuna girmesi gerektiğini düşünüyor. En ufak tabiriyle "karaktersizlik". Takımın 2. kaptanı bu adam bir de. İhanetin geldiği yere bakar mısınız? Daha farklı tabirler kullanmak istiyorum da, kendimi frenliyorum şu an.

Arkadaşlarının emeğine, sana değer veren kulübüne ihanet ediyorsun. Bu noktaya kadar gelmişsin, şampiyonluk yarışı veriyoruz. Son düzlükte, kişisel egoların uğruna arkadaşlarına ihanet ettin. Sana güvenerek forvet almadılar. Öyle bir hareket ki, o iyi Galatasaray günlerini 0 ile çarpmış oluyorsun. Herkese ihanet bu, arkadaşlarının yüzüne nasıl bakmayı düşünüyorsun? Ben bu yazıyı yazarken haberi gelmedi de, derhal sözleşmesinin fesih edilmesi gerekiyor.

Bunun başka bir yanıtı yok. Hala kulüp içerisinde devam etmemeli. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olsa da, kadro dışı dahi bırakmak ona ödül gibi. Takımın 2. kaptanının yaptığı harekete bakın. Sağdan sola dönerken gün bitiyor, yaş haddin ortada, ağırsın. Maçına göre hamle yapılır, tercihlerde bulunulur. O gün de Barış Alper Yılmaz'ın oynaması doğruydu. Karagümrük maçında da Zaniolo'nun oynaması doğru. Hocanın kararıdır, sorgulaması Gomis'e düşmez.

Yolu açık olsun, bu tavır sonrasında da hakkımı helal etmem. Helallik de beklemem. İhanet bu çünkü, alınacak aksiyon da belli. Hiç forma giyme, ne olacak? Ligin ilk yarısında o son dakikalarda kurtardığın maçlarla hatırlayalım seni. Gelecek şampiyonluğun mimarlarındandın, çünkü ligin ilk haftalarında bu takımın yarıştan kopmamasını sağladın. Bunu 0'la çarptın maalesef, arkadaşlarının emeğine ihanet ettin. Hepsi seni lider görüyordu, eminim ki idol gören genci de vardı. Yazık..

6 yorum:

  1. 38 yaşında ve çok ağır. Son 15-20 dk oynayıp 1.7milyon euro alıyor. Takım sana güvenmişken yaptığı çok büyük ihanet. Birde pişkince açıklama yapıyor. Abdurrahim Albayrak 22 şampiyonluğa giderken Gomis'in yaptıklarını söylemişti.Karakterini yine belli etti. Bizi kötü sattı. Fenerbahçe istese şampiyonluk yarışında böyle zarar veremezdi bize.Son maçlarda inşallah Icardi'ye birşey olmaz. Dün kadroda olsa kesin kazanırdık.Bizi şampiyonluktan edebilir maalesef.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Futbolcu biraz da kendini bilecek. Hiç ego yapacak konumda değil. Büyük yanlış yaptı.

      Sil
  2. Valla Burak hocam penaltı golünden sonra aslan yürüyüşü sevinci yapan adamdan her şey beklenir. Bu arada biz bu sezon yedek forvetlerden ne çok çektik böyle? Sezonun ilk yarısındaki Seferoviçin hali neydi öyle? Bunlar galiba İcardi ye gösterilen sevgiyi kıskanıyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu bilmiyorum artık. O boşluğu dolduramadığımız kesin.

      Sil
  3. Elimizde Diagne gibi forvet sözleşme altındayken haraç mezat gönderdik bu adamın uğruna yazıklar olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diagne kalmış olsa ciddi anlamda iş görebilirdi.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir