29 Mayıs 2023 Pazartesi

Arda Turan başarılı olsun, Galatasaray yeni bir teknik direktör adayı daha kazansın


Arda Turan'ın iyi bir teknik direktör olacağını düşünmekle birlikte, Eyüpspor ile bu işe başlamasını hala sorguluyorum. Yanlış bir başlangıçtı. Direkt olarak ateşin içine düştü. Eyüpspor, kadro kalitesi ile Süper Lig'e çıkacağına inanıyor ve bu yolda ilerliyordu. Nasıl olsa Süper Lig'e çıkarız diye Eze'yi kiralık olarak İstanbulspor'a gönderdi bu adamlar. Umut Nayır gibi isimler de onların futbolcusu. İlginç bir yapı yani. Öyle bir sarsıldılar ki, neredeyse play-off dahi göremeyeceklerdi. İsim isim bakınca iyi kadro, hepsini bir arada düşününce ise tüm benzemezler bir arada. Arda Turan, bu takımı düzene sokmaya çalışıyor işte. Diğer yanda da oynatmak istediği ve zaman gerektiren bir oyunu var. Şu an oyundan öte, sonuç alma zamanı olduğundan, o da play-off macerasında bu yönde hareket etti. Sakaryaspor maçında galibiyeti hak etmişlerdi. Dünyalar kaçtı, Alpaslan Öztürk'ün 120. dakikasında Sneijder tadında attığı muhteşem golle tur atladılar. İş bitmedi ama umutlular. Bence önleri de açık. Arda Turan takımını bu ateşin içinden alıp, Süper Lig'e çıkartırsa, ortaya Başakşehir gibi bir yapı çıkabilir. İmkanları var çünkü, istikrar sağlanırsa iyi bir takım izlenebilir. Bu tarz İstanbul ilçe takımlarına karşı hiç sıcak değilim. Yine de Arda Turan başarılı olsun, Galatasaray yeni bir teknik direktör adayı daha kazansın istiyorum. Beklentim var, teknik direktörlük için uzun zamandır hazırlanıyor.

4 yorum:

  1. tarihin en kötü kaptanı. 30 senede 15 kere şampiyon olan galatasaray'da sadece 1 şampiyonluk kazanabilmiş tersten fenomen :) adam gitti yine şampiyon oluyoruz şaka gibi :)

    neyse belki teknik direktör olarak fayda sağlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece 1 şampiyonluk kazandı da, çok uzun yıllar giymedi bu formayı. Çok büyük para kazandırdı sana + geçmiş istatistiklerine bak ağzın açık kalır. Elinden gelenin fazlasını verdi yani.

      Sil
    2. Fatih Terim oyuncu iken hiç şampiyon olamadı, teknik direktör iken hemen her şeyi kazandı. Elma armut karışmasın, tarihi istatistik ile açıklayamazsın.

      Sil
    3. Futbolculuk dönemine taş atmış. Ben o kısma yanıt verdim :)

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir