5 Mayıs 2023 Cuma

Tepki göstereni, beğenmeyeni çok da, hala potansiyeline inanan taraftayım


Kazanacağı rakam açıklanmasa da, iyileştirme yapılmış belli ki. Sözleşmesi de 1 yıl daha uzatılmış oldu. Olumlu bir gelişme olarak görüyorum bunu. Tepki göstereni, beğenmeyeni çok da, hala potansiyeline inanan taraftayım. Sezon içerisinde vermiş olduğu katkı atlanıyor bence. Kritik anlarda sahne aldı, sana maç kazandırdığı oldu. Rotasyonun işlediği dönemde de katkı aldın. Yunus Akgün'ün önünde mesela, sezon içerisinde verdiği katkıyla.

Bu sezon toplamda 25 maça çıkmış, 3 gol 1 asisti var. Sivasspor ve Ankaragücü maçında attığı goller de sana maçı kazandırmıştı. 14 maçlık seri varken, yapılan rotasyonun önemi büyük olmuştu. Rotasyon içinde de bazı isimler yükseldi, katkılar verdi. Barış Alper Yılmaz, o isimlerden biri. Her 2 kanatta, forvette kullandın. Sonrasında kesildi, süresi azaldı. Ben hala "hamle" olarak kullanılması gerektiğini düşünüyorum.

Oyun aklı, karar alma mekanizması zayıf. Gelişmesini bekliyoruz, ne zaman olur onu da bilmiyorum. Forvete dönüşmesi bekleniyor, o zaman potansiyeli gerçek anlamda ortaya çıkacak. Hareketli, patlayıcı gücü var, ön alanda çalışkan. Skoru aldığın zamanlarda, kontra için bir silah. Beşiktaş deplasmanı oyuna hareketlilik kattı mesela. Genç oyuncu, potansiyeli var yani. Kesip atan, ondan olmayacak diyenlere inat, olacaktır bence.

Geçen sezon bu denli süreler almadı. Ona dokunan Okan Hoca. Geçen sezondan gelen ve bu sezon da takımda devam eden çoğu futbolcuya dokunmuştu. O bahsettiğim rotasyon içerisinde hemen hemen hepsini yükseltti. Şu an ise o isimler düşüşte. Şampiyonluk virajındayız, son 2 haftada biraz sarsıldık. 1-2 dokunuş gerekiyor, rotasyon bekleniyor. Kenar hamleleri de doğru dakikalarda uygulanmalı. Bekleyelim bakalım, neler olacak.

4 yorum:

  1. İlk yarıda Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarında müthiş oynadı.Kerem sonrası formayı alacaktır.Sürekli oynarsa daha iyi olabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum ben de, potansiyeline inanıyorum hala.

      Sil
  2. Çok bencil oynuyor. Çok gol atayim formayı kapayim kafasında. Kaleyi gördüğü yerde vuruyor, görmeyince de çalım atmaya çalışıyor. İcardiden gram feyz almiyor. Bende bunu anlamıyorum. Hızlı, patlayıcı güç, müthiş fiziği var. Çok iyi yerlere gelebilecekken bu kafayla kulübeye hapsolur. yani şey zaniolo için de geçerli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2 maçtır kenardan oyuna dahil oluyor ve etkili oluyor. Ben iyi bir alternatif olduğunu düşünüyorum.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir