12 Haziran 2023 Pazartesi

Kazandıktan sonra "r" yapmak ne kadar da güzel


Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi, Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutlamak yerine, "şaibe" olduğunu iddia etmişti. O açıklamalar da kendisine ait değildi bence. Takım içerisindeki büyüklerinin söylemek istediklerini, o dile getirmek zorunda kalmıştı. Kendileri röportaja çıkmayıp, "büyüklerine" özenen gençleri ekran önüne atmayı sever. Arda Güler o kelimeleri kullanmaz mesela, İsmail Yüksek ise kullanır. Başakşehir'i yenip, Türkiye Kupası'nı kazandıkları maçın ardından, sözlerinin yanlış anlaşıldığını, Milli Takım'daki arkadaşlarının başarısını yanlış şekilde söyleyen biri olmadığını dile getirdi. Kısacası "u döndü". Kimi de "r yaptı" diyebilir, aynı kapıya çıkıyor. Ne demiştik o sözlerin ardından. Milli Takım'da Galatasaraylı arkadaşlarının yüzüne nasıl bakacak? Hala aynı yerdeyim, nasıl bakacak? Şaibe diyorsun, bunun yenir yutulur tarafı var mı? Kanıtlayabilir misin o dediğini? Genç futbolcu, ileride bir şeyler bekleniyor bir de. Bu zihniyette olan bir gencin alabileceği yol yok. Takım içinde kendine örnek aldığı, hatta maşası olduğu büyüklerinin izinden gitmemeli. O gün bir şey yazmadım da, maç kazandıktan sonra bir anda u dönmek, r yapmak kimseye bir şey ifade etmiyor. Galatasaraylıların affetti mi şimdi seni? Yine yazayım, Milli Takım'da arkadaşlarının yüzüne nasıl bakacaksın? Ya da senin Milli Takım'da ne işin var, niye çağrıldın onu da bilmiyorum. Performans olarak da bir hak ediş yoktu

6 yorum:

  1. Milli takımda ne isi var hiçbir fikrim yok acikcasi. Her iki derbide Fenerbahce'yi sahadan silen Berkan daha fazla hak ediyor. Bu sene aldıkları sure de birebir ayni.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Milli Takım kadrosu o kadar saçma noktayı bünyesinde barındırıyor ki.

      Sil
  2. Bu adam milli formayı haketmiyor

    YanıtlaSil
  3. Bu kadar yolun başındaki oyuncunun bu cüreti göstermesi şaşırtıcı, hayır onun aklına esmiș, "dur sakin profesyonel oyuncusun " diyen tecrübeli oyuncu, mentor, menajer vs de yok çevresinde belli ki. Bizim oyuncular Yunus, Kerem vs hayatta yapmaz söyle bir açıklama. Abilerinden başarısızlığı dışa atmayı görünce gençlerin de oradan yürümesi normal, uzun vadede zararını görecekler bunun. Koç yönetimi (Çebi'nin de katkılarıyla) paranoyak, saldırgan, sürekli mağdura yatan bir futbol gündemi yarattı. Bu ortamda şampiyonluğumuz daha da kıymetli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birileri onu yönlendirdi, o da konuştu. Kendi söylemleri olabileceğini düşünmüyorum. Maşası oldu ağabeylerinin.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir