27 Haziran 2023 Salı

Menajeri de açıkladı, Zaniolo'nun tek hedefi Galatasaray


Transfer edildi, hülle dediler. Sezon sonunda gideceği takım belliydi. Milan'a gidiyor diye rt yapıyordu "hülle" imasında bulunan. Otelde kalıyor, eve geçmedi bile diye yazıldı. Sonra eve geçtiğini öğrendik. İlk 11'e bir türlü yerleşememesine rağmen, Galatasaray'a aidiyet duydu. Mental sorunlarını aştı, yeniden mutluydu. Bunun ödülünü de İtalya Milli Takım'ı ile aldı. Israrla yarım sezonluk transfer diye bakılsa da, en az 1.5 sezon sürecek bir projeydi. Menajeri de açıkladı, Zaniolo'nun tek hedefi Galatasaray. Burada mutlu, Türkiye'ye yerleşti ve ilk hedef olarak ön eleme maçlarına hazırlanıyor. Takımla kamp görecek, o sürede 11'e yerleşecek ve yeni sezonda takımın en önemli kozlarından biri olacak. Hatta ön eleme sürecinde "en önemlisi" olacağını dahi düşünüyorum. Transferler ne ölçüde yetişir bilmemekle birlikte, Kerem Aktürkoğlu / Zaniolo hattında bu maçları geçeceğiz. Sonrasında da o 35 milyon avro'yu karşılayacak bir kulüp mutlaka çıkacak. Bugün nasıl Arda Güler'in peşinde herkes, 35 milyon avro da, Zaniolo kalitesi için "bedava" sayılacak. Galatasaray adına çok büyük bir kazanç. Hem performans alıyorsun, hem çok büyük bir bonservis kazanacaksın. Bugün biri 35 milyon avro verir, yapacak bir şey yok. Veren yoksa da satmıyoruz kardeşim, satmaya ihtiyacımız yok. Zaniolo'nun bu transfer sürecindeki tutumu elimizi güçlendiriyor. Bunu daha öncesinde de yazdım. Gitmek istemiyor, istemediği için de yapılan teklifler kafasını karıştırmıyor. 

Okuyan ve yorum atacak arkadaşlar için;
Blog'daki tanıtımları da es geçmeyelim.
En azından 1 tık atarak, destek olmanızı bekliyorum :)

4 yorum:

  1. Ön elemelerde rakip takimlara.neler yapacagini merak etmeyen var mi zaten transferler yetismeyecegi icin Zaniolo banko oynayacak dedigin gibi zaten milli takimdan hazir geliyor ben show yapacagina inaniyorum.

    YanıtlaSil
  2. Yıllar sonra bile zaniola ve menejerinin ayak oyunları yapmadan, gsyi zor durumda bırakmadan hal hareket söylemlerini konuşacağız helal olsun. Çok sevdiğimiz bazı isimlerde bile şu aidiyeti olgunluğu göremedik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu önemli bir duruş. Hem de böyle kısa bir sürede.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir