27 Haziran 2023 Salı

Nereye gitsem, nereye baksam, her yerde Icardi


Nereye gitsem, nereye baksam, Icardi formalı ve gol sevincini yapan çocuklar var. Böylesine kitleleri peşinde sürükleyen ve bir takıma gönül bağı oluşturan yabancı kimdi hatırlamıyorum. Hatırlıyorum da, benim çocukluğuma inmek lazım. Bu da saha içiyle alakalı konu da, işin daha farklı noktası diyelim. Bunun için dahi transferi gerçekleştirmek gerekiyor. Bir de saha içi katkısı var elbette. Takımını hücumda sürükleyecek, en kritik golleri atacak, diğer yandan oyun içi katkı verecek. Oyun içi katkı veren forvet bulursun, gol atanı da bulursun hatta. Her 2'sini yapan ismi ise alabilmen kolay olmuyor. Bulmuşken bırakmamak lazım diyeceğim de, kovaladığımız isim Icardi. Suudi Arabistan'ın dev teklifleri değil sadece, Avrupa'yla da mücadele veriyoruz. Milan, Atletico Madrid gibi takımlarla adı anılıyor. Arabistan ne önerirse önersin gitmek istemiyor desek, Avrupa'nın dev takımlarına gitme durumu oluşabilir. Galatasaray'da, hayatında göremediği ortamı yakaladı. Taraftar onu sevdi, şarkılar söyledi, çocuklar "Icardi" diye sokaklarda dolaşıyor. Erden Timur'un en büyük sınavı bu transfer. Icardi için önerecekleri ücret, yüksek ihtimalle Türkiye rekoru olacak, olmak da zorunda. Olmalı da diyorum. Bu işin sponsor bağlantıları, Icardi'nin ikna edilmesi önemli bir süreç. Icardi'nin arkasına alınacak ismi bugünlerde transfer etmek gerekiyor, Icardi için ise gittiği yere kadar uğraşacağız. Günün sonunda, Galatasaray'da kalacağına inanıyorum. Gerçekten burada kalmak istiyor. Şimdiye başka bir takıma imza atmıştı yoksa. Suudi Arabistan'dan öyle yıllık ücretler öneriliyor ki. Yıllık 25 - 30 milyon avro'lar havada uçuyor. Bunu da bir yere kadar kabul etmezsin. Adamların sınırı yok.

4 yorum:

  1. Aile olarak Arabistan'a gitme durumlari yokmus ne cocuklarin okulu ne Wanda'nin hayati Arabistan ile uygun degil ailesini de birakacak bir adam degil.
    Ya Juve, Milan gibi bir takima ya da bize gelecek ama Italya'ya giderse ceza maddesi var deniyor orasini bilemiyorum umarim vardir öyle bir madde, bilen arkadaslar yazarsa sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avrupa'dan da isteniyor ama, bence bu tehlike. Öyle bir madde var, doğru. PSG, o durumda 15 milyon avro tazminat öder Inter'e.

      Sil
  2. Hagi dönemini görmüş 39 yaşında birisi olarak ben taraftarı bu kadar arkasından sürüklemiş birisi görmedim. Bakın hagi çombüyük futbolcuydu, karizmaydı icardiden popülerliği çok çok fazlaydı dünya çapında ama o bile herkese aynı seviye erki etmedi sokakta çocuklar hakanda oldu okanda emrede ama. İcardi tek başına herkesi herşeyi ele geçirdi koca koca sakallı bıyıklı adamlar aşkın olayıö diye bağırıyor günümüz sosyal medya gücünüde es geçmemek gerek ama şu anda kim gelse bu etkiyi sürdüremez harry lane levandowski vs dahil herşey daha iyi oyun gol veya asist değil icardiyi almak taraftarı 3-4 kat arkana almak demek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hagi de böyleydi tabi, çocukluk örneğimi ondan verdim :) Icardi'nin rockstar havası çok başka.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir