28 Haziran 2023 Çarşamba

Torreira böylesine aidiyet duyuyorken, onunla alacağımız yol var daha


Galatasaray'ın mevcut yıldızlarıyla alakalı "kalıyor" tarzında şeyler yazmaktan sıkıldım. İtalyan medyası, Galatasaray'ı yağmalama peşinde. Oluşturdukları algıya inanan var mıdır bilmem de, Galatasaraylı futbolcuları 3'e 5'e Serie A'ya taşıma peşindeler. Torreira için de bu tip haberler okuyoruz. Zaniolo'nun sağlam olan menajeri, Torreira'da yok tabi. O da Galatasaray'dan yeni sözleşme ile daha fazla para koparma peşinde. Lazio tarzı iddialar bu yüzden türetiliyor. Torreira'ya bakınca, Galatasaray'a duyduğu aidiyetin kitabını yazıyor. Okan Hoca'dan bile önce İstanbul'a geldi ve ilk günden takımla çalışmalara başladı. Milli oyuncular zaten izinli, yabancılara da ekstra izin verildi diye biliyorum. Oliveira, Mertens gibi isimler yokken, Torreira ilk günden idmanda ve bu adam geçen sezon gelen şampiyonluğun en önemli 2 futbolcusundan biri. Geçen sezon devam ederken, Torreira'yı takımda nasıl tutarız diye korkuyordum. Sezon tamamlandığında ise takımda kalacağına emin oldum. Takımdan asla ayrılmayacaktır. Lazio'nun bahsi geçen teklifi görüşülmez bile. 12 milyon avro bonservis yazıyorlar. Torreira'yı 6 milyon avro'ya transfer etmemiz bizim başarımız, büyük bir boşluk yakalamıştık. Şu an orayı doldurduk. Torreira'yı 12 milyon avro'ya kaybetsen, yerini 15 milyon avro'ya dolduramazsın. Melo'dan bu yana yaşadığımız boşluktan bahsediyorum. Torreira da böylesine aidiyet duyuyorken, onunla alacağımız yol var daha. Menajeri de susar umarım. Yeni sözleşme kovalıyor, komisyonunun peşinde anladık da, her gün bu tarz haberler okumaktan sıkıldık. Icardi'yi tutmaya çalışırken ve bu iş için ciddi yıllık ücret gözden çıkmışken, o da kendi sözleşmesinin peşinde.

9 yorum:

  1. O artık bizden biri kolay kolay gitmez

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle katılıyorum. Bu kalitede ve yüksek aidiyet duyan 6 numarayı 20 milyon a bulamazsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yerini doldurman imkansız. Elindeki parayla da yapabileceğin bir iş değil.

      Sil
  3. Torreira tutalım da Oliviera ve mertens den nasıl kurtuluruz onu düşünelim. Çok büyük sorun olacaklar bu sezon.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mertens'in nesinden kurtulmak istiyorsun kardes ac gecen sezonun özetlerini izle Mertens sana en az 6 mac çözmüs tek tek yazarim buraya hele 3 maci onsuz kazanman imkansizdj, elestirmek olsun diye konusuyorsunuz resmen.

      Sil
    2. Öyle ille de kurtulacaksın diye durum yok. Teklif alırlarsa güzel olur, almazlarsa da kalır takımda, katkılarını verirler.

      Sil
  4. 15 milyona oyuncu olarak daha iyisini de bulursun belki ama takima bu kadar uyan, aidiyet duyan, tekmeye kafa atan ve zor sakatlanan adam bulamazsin.
    Nzonzi'yi, Lemina'yi izledik ve hepsinin de defosu vardi.
    Torreira'ya saha icinde yapilanlari hepimiz gördük ben Lemina'yi cok begenirim ama Torreira'ya yapilan fauller ona yapilsaydi en az 1 ay sakatlanirdi cok net, Toreeira'nin fizigi de cok esnek 6 milyona bedavadan daha ucuza almisiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kadar iyi 6 numara bulabilir miyiz, ben ondan da emin değilim.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir