7 Temmuz 2023 Cuma

Ne zaman şans bulacağı bir maç olsa, öncesinde sakatlığı ortaya çıkıyor


Yusuf Demir konusunda sürekli aynı şeyleri konuşuyoruz. Ne zaman şans bulacağı bir maç olsa, kadroda olmuyor ve öncesinde "sakatlığından" söz ediliyor. 1-2 gün içinde de idmanlarda izliyoruz. Hep aynı ama. Hull City maçı öncesinde, geniş kadroda olmayacağı haber yapıldığında, yine sakatlık durumu olmuştur dedim ve yanılmadım. Okan Hoca, aynı şeyleri söyledi. Bunu da geçen sezon içinde birçok kez dinledik. Sakat olduğuna inanmıyorum. Kan mı uyuşmadı bilmem, belli ki oynamayacak bu çocuk. Keşke kazanılsa, uç potansiyel çünkü. Yatırım yaptı Galatasaray bir de, az para değil. Hoca haklıdır, sorun Yusuf Demir'in iş disiplinindedir de, bu konuda aksiyon alalım. Belirsizlik varmış gibi hareket ediliyor. Bu şekilde hareket edildikçe de, insanların beklentisi oluşuyor. Satılacak mı, kiralık göndererek gelişimi mi izlenecek? Bir şey yapılsın da, herkes önüne baksın. Keşke kazanılsa, gerçekten büyük yetenek. Çok uçuk kaçık bir futbolcu olduğunu da düşünmüyorum. Barcelona, ffp sarmalında olmasa bonservisini de alacaktı. Orada hayal kırıklığı oldu gibi yazılıyor da, başka durumlar vardı. Okan Hoca, Yusuf Demir'e şans vereceğinden ve futbolcunun kazanılacağından söz ediyordu. Kampta yine yer alır, umarım iyi süreler de verilir. Yerli statüsünde artık, geçen sezon yaşadığı sıkıntıyı yaşamayacak.

8 yorum:

  1. Yusuf Böyle devam ederse ek kontenjan yerliye Eldor ya da Kerem gelecek deniyor, bence bu kamp onun son şansi.
    Düşünün Arda Güler Real Madrid'e kiralanmaya degil oynamaya geldim diyerek şartli imza atiyor, Yusuf bizde hazirlik macinda bile sorumluluk alamiyorsa cok fazla da zorlanmanin anlami yok gibi geliyor bu kampta oldu oldu olmadi kontenjani bosuna harcamamak lazim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesin gidecek gibi. Yusuf Demir cephesi hiç iyi sinyaller vermiyor. Bu hak da mutlaka daha garanti bir isim için kullanılır.

      Sil
  2. Olmadan oldum havasına girmiş galiba. Elden çıkarmak veya kiraya vermek gerek.

    YanıtlaSil
  3. Cicaldau ve Yusuf'u nakte çevirmek lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yusuf Demir'den yana hala umudu kesmek istemiyorum.

      Sil
  4. Gitmek istemiyor. Mücadele etmeden forma istiyor burayı geldiği, köyündeki takım ile kıyaslıyor. Gönder alt takıma tüm kontratını akıllanana kadar orada tamamlasın. Emre Mor bile bundan daha disiplinli. En azından oynamak için hep mücadele içindeydi. Zeki çevik ama ahlaksız bir arkadaş. Buranın neresi olduğunu anlaması icap ediyor önce. Kazanılmasını istediğim bir oyuncu. Çok yetenekli oyun aklı görüşü herşeyiyle bütün bir oyuncu. Bu hocayı da zor bulur triplerinden vazgeçmeli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kamp dönemini yine de görelim bakalım. Son şansı.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir