7 Temmuz 2023 Cuma

Umarım bu kiralama Türkiye içinde olur ve lige de uyum sağlar


Galatasaray rotasyonunun en kalabalık olduğu yer "stoper". Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Kaan Ayhan, Emin Bayram, Metehan Baltacı, Ross ve Ali Yeşilyurt şu an A takımda. Ali Yeşilyurt'u ayırayım da, diğer isimler net rotasyon. Rotasyonu da iyi gençler tamamlıyor. Emin Bayram'a bile yer açmakta zorlanırken, Ross'un hiç şansı yok mesela. Hull City maçında da kadroya alınmadı. Galatasaray'ın, kendisini kiralık olarak göndermek istediği yazılıyor, herkesin de beklentisi bu. Geçtiğimiz sezon uzun bir sakatlık yaşamıştı ve sonrasında kendisini hiç göremedik. Belki o sakatlık olmasa, Kaan Ayhan transferi gerçekleşmezdi. Kendisini göstermeyince, stoper için tecrübeli bir hamle yapma gereksinimi hissedildi. Potansiyelli bir stoper. Onu kiralık göndererek, gelişimini sağlamalı. Galatasaray'a "oynayan" oyuncu olarak gelse de, burada 1 sezonu kayıp. Umarım bu kiralama Türkiye içinde olur ve lige de uyum sağlar. Kayserispor'un, bu futbolcuyu kiralamak istediği söyleniyor. Çağdaş Atan'a güvenirim, mutlaka gelişim sağlatır. Ross, teknik ve topla çıkabilen bir stoper. Oyun tarzımıza çok uyuyor aslında. Henüz 22 yaşında, önünde çok zaman var. Nelsson sonrası adına hazırlamak gerekiyor aslında. Bu tarz genç yatırımlara da devam etmeli.

10 yorum:

  1. Cicaldau'da yapilan hata umarim Ross'da yapilmaz ve gözümüzün onünde yetistirici bir hocaya gider umarim.

    YanıtlaSil
  2. Emin Kadroda kalacaksa çok kalabalığız ama altını çiziyorum. Kaan Ayhan kesinlikle Emin den geride bir stoper. Kaan Ayhan’a biraz daha joker olarak bakıyorum stoper yeri gelir 6 numara yeri gelir sağ bek ama asla 11 parçası olamaz. Ross bizde sezon öncesini geçirsin isterim bu adamın hava hakimiyeti muazzam. Zamanlama ile ilgili ufak sıkıntıları var hamlelerde sorun yaşayabiliyor. Elde tutularak da bunlar ona katılabilir. Nelson sonrası oranın oyuncusu da o olacak çok güveniyorum Ross için beklentim çok yüksek çok genç yaştan beri oynuyor yanılmıyorsam bize geldiği takımda kaptanlık da yaptı. Okan hoca varken herşey mümkün geliyor bana. Boey Kazımcan gibi kazanımlarından sonra. Tüm gençlere dokunabilecek bir hoca gibi duruyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaan Ayhan gelirken de söylemiştim. Elindeki stoperlerlerden daha iyi değil diye. Emin Bayram stoper olarak önde, Kaan Ayhan'ın artısı joker olması.

      Sil
  3. Abi transfer gelmiyor transfer çok can sıkıyor bu durum. Tutarsız açıklamalar da var. Haziran ayında kampa tüm transferler yetişecekti. Beklenen satışlar mı yapılamadı? Yoksa daha iddialı isimler mi düşünülüyor bilemiyorum. Ama geç kaldık her gün de takım adına eksi yazıyor.

    YanıtlaSil
  4. Stoperde Ozan Kabak-Abdulkerim-Kaan Ayhan -Emin ve Metehan'ın olması var.Yabancı stoper yerine bu şekilde oynamak avantaj kazandırır. Nelsson'un ayrılması ve Ross 'un kiraya verilmesi mantıklı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yabancı hakkını da açmak önemli. Ross'un gelişimini izleyeceğiz. Oynayacağı ve ligimizde olan bir takıma kiralanır umarım.

      Sil
  5. En azından kampta denenmeli hazırlık maçlarında oynamalı performansa göre bir süperlig kulübüne kiralanmalı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denenir mutlaka da, o rotasyon çok kalabalık.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir