3 Temmuz 2023 Pazartesi

Sıcak para girişiyle birlikte, bu haftanın hareketlenmesini bekliyorum


Icardi süreci nereye sürüklenir bilmiyorum. Uğraşılıyor, umarım transferi gerçekleşir. Suudi Arabistan'dan öyle teklifler alıyor ki, herkesin aklı bulanır. Taraftarın beklentisi var, bekliyoruz. Transfer dediğimiz olay, sadece Icardi üzerinden dönmüyor tabi. Temmuz 3 oldu, hala gerçekleşmiş bir transfer yok. Ön elemeler biraz hafife alınıyor gibi. Oysa sürprize yer bırakılmamalıydı. Mevcut içerisinde bazı rotasyonlar sorunlu, bazı rotasyonlar ise bu süreci geçmeye yeterli. Bugüne kadar beklenilmesinin nedeni, sıcak para olmaması kaynaklıydı diye düşünüyorum. Sponsorluk anlaşmaları imzalandı, bence rakamlar da güzel. Sıcak para girişiyle birlikte, bu haftanın hareketlenmesini bekliyorum. Kampın başlangıcına kadar, 2-3 transferi açıklamalıyız. Sol bek ve forvet tarafında ihtiyaç büyük. Orta saha adına aynısını söylemiyorum, orada mevcut rotasyon da yeterli olacaktır. Hareketsiz kaldık, transfer beklentisi doğaldır. Tüm takımlar, kendi çaplarında hamleler yapabiliyor. Galatasaray'ın da artık harekete geçmesi ve transfer açıklaması lazım. Gelenleri geçtim, gitmesini beklediğimiz isimlerde dahi hareket yok. Bu hafta sessizliğin bozulmasını bekliyorum. Kamp döneminde bazı pozisyonlar adına eksiklik yaşanmamalı. Sıcak para da geldi, mazeret yok. Bazı futbolcular adına fiyat düşüşünü beklerken, fırsatlar da kaçabiliyor.

12 yorum:

  1. Yönetim hedef büyük önümüz açık dedi. Hedefi büyük olan takım transfer yapmadı daha. Transfer her geçen gün zorlaşıyor, her geçen gün daha da zor bir hal alıyor. Geçen sene ki harekat mı olacak yine bilmiyorum. Yaz boyu Gueye konuştuk. Gün sonunda Torreira geldi iyi ki de geldi. Belki de geçen seneki Seferovic hatası gibi hataya düşmek istemiyor yönetim. Boştaki oyuncu piyasasını belki de değerlendirmeyecekler. Torreira, Oliveira gibi adamların alındığı paralar ortada büyük başarıdır Torreira adı var Oliveira konferans ligi şampiyonluğu yaşamış takımın parçası. Biz burada Boey Nelson için Türkiye şampiyonluğu sonrası ne paraları konuşuyoruz. Konferans ligi şampiyonluğu yaşamış olsak şu adamlarla belki de 2 misli değer biçecektik. Bu sebeple yönetim boştaki oyuncu piyasasında hareketsiz kaldı. Diğer yandan geçen sene düşünülünce de takımda düşünülmeyen ve istediği teklifi bulamamış oyuncu pazarının da olduğunu gördük. Oraya yönelinecekse ters köşe nokta atışlar olacaksa ben razıyım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Transfer bizim adimiza gün gectikce kolaylasacak bunu bütün isin icindekiler soyluyor yorumculardan tut menajerlerine kadar gecen süre Galatasaray'in lehine deniyor özellikle Icardi ve Rashica trasnferinde. Cl elemelerini de kafaniza bu kadar takmayin Muslera, Torreira, Zaniolo, Mertens ile köy takimini gecemezsek zaten Icardi de gelmesin hic gerek yok 10 milyonluk maasli oyuncuya.

      Sil
    2. Kolaylaşacak ama zaman kaybedilecek, yine uyum süreci uzayacak. Rashica ve Icardi, ne zaman hazır olmuştu hatırlayın.

      Sil
    3. Evet oyunun degistigi dönem Rashica'nin kadroya monte edildigi.dönemdi cok dogru yorum.

      Sil
    4. Geç oldu işte bu, haftalar kaybedildi. Böyle bir lüksümüz yok şu an.

      Sil
  2. En azından 1 golcü alabilirsek temmuz ayında da yönetimin bekleme stratejisi anlamında zaman kazanabiliriz. Fiyatların oturmasın bekliyorlar ki haklılar. Euro 30 olmuş. Arabistan gerçeği var. Henüz Avrupa takımları kadrolarını tam kurmamışken bizim bir şey yapmamız zor. Ama golcü acil lazım. Kazımcan ile o maçları bir şekilde geçeriz ama 3. ön eleme ve play off maçına sol bek, orta saha transferleri bence gelmeli. İcardi ise bütün bunlardan bağımsız. Ama o da Ağustos ayında belli olacak. Teklifleri bekleyecek bir yandan da tatilini yapacak.Belki gidip PSG ile idmana çıkacak ordan gelecek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sol bek de alınmalı bana göre. Orada da rotasyon tek kişi, ihtiyaç var.

      Sil
  3. Çok acele etmemek gerek. Seferoviç erken geldi birşey veremeden gitti. Ön elemelerde solbekte Kazımcan veya Dubois oynar. Forvette Zaniolo,Mertens veya Barış oynar. Elinde Morutan da var alternatif olarak.10 numara ve kanatta değerlendirilebilir. Yusuf'un katkısının bu sezon fazla olacağını düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O gün yönetim yeni idi, bugün 1 yıllık. 1 yıldır çalışıyor olmaları gerekirdi.

      Sil
    2. Transfer kolay değil. Hemen transfer yapmak isterseniz yüksek bonservis ödersiniz. Torreira ve Oliveria düşük bonservis ile geldiler. Icardi düşük maaş ile geldi. Zaniolo düşük bonservis ile geldi.

      Sil
  4. Şu panik haline anlam veremiyorum. Tamam bizde istiyoruz hemen alınaın ama gerçek piyasa böyle değil gelsin diyen arkadaşlar şunu bi anlasa aslında hepimiz istiyoruz ama yapacak birşey yok doğru futbolcu için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Panik hal yok da, biraz hareketsiz kaldık. Geçmişi düşününce de insan, biraz homurdanma oluyor.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir