10 Temmuz 2023 Pazartesi

Takıma en geç katılan isim o olsa da, fizik olarak kimsenin gerisinde değil


Büyük bir fizik güç. Kendini hazır tutması da cabası. Takıma en geç katılan isim o olsa da, fizik olarak kimsenin gerisinde değil. Fenerbahçe maçı ile sezonu iyi bir noktada kapatıp, İtalya Milli Takım'ında boy göstermişti. O arada da sıkı çalıştı. Yeni hedefi de Şampiyonlar Ligi olduğundan, burası için sıkı çalışıyor. Takımdan ayrılmak istemediğini, Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek istediğini ısrarla yazdık. Zaniolo'ya "yeni bir transfer" gözüyle bakacağız. Bugün için de "parayla alamayacağın" transferlerden. O gün fırsat düştü ve bunu değerlendirdin. Kendisi adına iyi geçmeyen bir yarım sezonda dahi kritik işler yapmışken, hazır olarak gireceği bir sezonda neler yapacağını merak ediyorum. Icardi ve Torreira sonrasında, ilk 11'e yazılacak 3. futbolcu kendisi. Bazısı yer bulamamış da, sağ kanat ya da forvet arkası fark etmeden, forma onun olacaktır. Rashica gelse de, eğer sağ kanatta oynayacaksa forma Zaniolo'nun. Ben ise Zaniolo'yu forvetin arkası ya da 2. forvet gibi bekliyorum. Mertens'in forması ona geçecektir. Bunu da detaylandırmıştım. Zaniolo'yu mutlu kılmak önemliydi. Hele ki, beklediği süreyi alamadığı bir sezonun ardından. Yarım sezon takılır, sonrasında transfer olurum derken, bu sezon Galatasaray'la başarılı olmayı hayal ediyor. Kusursuz bir transfer, yeniden Erden Timur'un heykelinin dikilmesi gerektiğini söylüyorum.

6 yorum:

  1. Zaniolo nun yeteneğine laf eden toptan anlamıyordur. Ama bu takımdan biri gönderilecek ve transfer ondan gelecek parayla yapılacaksa bence zaniolo olmalı bu adam. Nelson boey kalsın isterim ama zaniolo yerinde gelirse rasihca, yunus barış kalırsa morutan var. Avrupa maçlarında geriye yaslanmışken dripling ile hızlı hücumda etkili olabilir muhtemelen zaniolo ama kapalı maçlarda sıkışık defanslara karşı çok verimli değil bence. Gruplara kalırsak faydalı olur ama ligde büyük maçlar hariç sıkıntı yaşarız kanaatimce. Hayırlısı
    Chemsjheer

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaniolo da başka seviye biri. O var, bu var dediğimiz kimse onun kalitesine ulaşamaz.

      Sil
  2. ben sağ kanat için rashica tercih edilmeli diye düşünüyorum. tabi boey ile olan uyumlarından dolayı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rashica sağda, Zaniolo forvetin arkasında ya da 2. forvet gibi düşündüm ben.

      Sil
  3. İtalyan aygırı ya. Maşallah diyorum ulan bu adam gelmeden önce müzmin sakat. Kronik sakat söylemleri vardı adam bir talihsizlik yaşamış ama şu an ne kadar diri ve hazır. Kenarda öyle bir yönetim var ki herkes gülüp eğlenip işini yapmanın peşinde. Okan hoca sanıyorum ki bir sene daha bizimle olur önü çok açık bir hoca. Avrupa yapacağını düşünmüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşı genç, toparlıyor, sakatlık etkilerini atlatıyor.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir