6 Ağustos 2023 Pazar

Bu buluşmadan da doğal olarak, kazanan takım ortaya çıktı


Icardi ve Kerem Aktürkoğlu, tekrar buluştu. Bu buluşmadan da doğal olarak "kazanan takım" ortaya çıktı. Geçen sezonun hem biz, hem de ligimiz adına en büyük hücum 2'lisi. Başakşehir maçında, Icardi'nin Kerem Aktürkoğlu'nun topukla yaptığı asist büyük bir kırılma noktası. Kerem Aktürkoğlu'nu öncesinde "bencilliği" üzerinden eleştirirken, o gün sonrası tek odağı Icardi oldu. Icardi özelinde en şaşırdığım nokta, paylaşımcı oluşu. Golleriyle hatırlarken, bu denli takım duygusuyla hareket edeceğini tahmin etmiyordum. Kerem Aktürkoğlu da asist sayısını Icardi ile geliştirdi. O maç sonunda bu 2'li oluştu ve lige damga vurdu. Aynı görüntü devam edecek ve yeni sezonda da en büyük 2'li onlar olacak. Zaha da girecek o denkleme tabi. Angelino gibi bir sol bek de var artık. Sağ kanada yine Rashica bekleniyor ve onun da asist sayısı hatırı sayılır seviyedeydi. Icardi'yi besleyecek birçok isim oluştu bir anda. Icardi de geldiği gibi takımla çalışmaya başladı. Yaz dönemi belki hiç paylaşım yapmadı da, boş durmamış ve kendini hazır tutmuş. Onu da direkt olarak 11'de görmek şaşırtıcı olmaz. Ağustos ayı sıcak geçecek, fikstür yoğun ve zorlu. Orada kırılmamak da önemli. Şampiyonlar Ligi ön elemelerinin zaten telafisi yok. Ligde de kötü başlangıcın toparlaması zor olur. İyi başlangıç da seni ilerleyen haftalarda güçlü kılıyor. Takımın omurgasını çok doğru zamanda oluşturduk. Transferin yüzde 90'ının Ağustos ayı gelmeden tamamlanmasının artısını önümüzdeki maçlarda göreceğiz.

14 yorum:

  1. okan hocayı beğeniyor destekliyorum sallıyor gibi anlaşılmasın ama 4231 ısrarında bence hata yapıyor. 10 numaralı sistem kalmadı artık. orta ikili rahat deliniyor üst düzey takımlar tarafından. keşke 433 düşünse.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hata etmiyor, iyi olduğu düzen. 10 numara, klasik 10 numara gibi değil, 2. forvet gibi kullanıyor.

      Sil
  2. Son rotuşlar kaldı diyelim. Orta sahaya yapacağımız güçlü 8 takviyesi bence her şeyin anahtarı.

    YanıtlaSil
  3. Bencede kesinlikle atlet topla kateden pas kalitesi de belki seviyede iki 8 numara almamız gerekiyor. Angelinho'nun da savunma defolarıni düşündüğümüzde bu sistem şart. Çok daha fazla güçlü kılar bizi.

    YanıtlaSil
  4. eger Okan Hoca,ilk yılında başarilı olduğu takımların ikinci yıllarında yaşadığı düşüş grafiğini bu sefer aşarsa GS💛❤️imparatorluğunun 2.imparatoru olabilir..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu bir tek Başakşehir'de yaşadı. Genele vurmayalım :)

      Sil
  5. tete de konuşuluyor..oda iyi oyuncu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi de, özellik itibarıyla gerekli mi bilmiyorum.

      Sil
  6. Torreria yanına dinamik genç bir 8 numara kesinlikle lazım kerem demirbayıda katınca çok iyi bir 3lü ortasaha olur

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir