27 Ağustos 2023 Pazar

Bundan sonrası artık onun başarısı, takipçisi olacağız


500 bin avro kiralama bedeli, 9 milyon avro da "şartlara bağlı" satın alma opsiyonu karşılığında Leicester City'de. Madem kiralama, o bedel az daha yüksek olabilirdi. Satın alma opsiyonu şartlarını da açıklamıyoruz. 25 maç ve Leicester City'nin Premier Lig'e çıkma şartıyla yürürlüğe girecek bir opsiyon olduğundan söz ediliyor. Leicester City'nin Premier Lig'e çıkacağını düşünüyorum da, 25 maçı göreceğiz. Bence onu da karşılayacaktır. Bu transferde ısrarcıydılar, uzun süre de uğraştılar. Okan Hoca, son ana kadar kendisinden vazgeçmek istemedi. Nihayetinde yerli ve iyi bir alternatif. Altyapı kontenjanıyla da, Avrupa Kupası kadroları için elini güçlendiren bir etmen. Şimdi onu çıkardığında, belki de 1 kişi daha eksik bir kadro bildirimi yapacaksın. Son Molde maçında da müthiş bir futbol oynaımştı. Galatasaray'a harika bir veda diyelim. Ayrılmak istemesini anlıyorum. Burada çok fazla şans bulamayacağını ve rotasyonda geride kalacağını biliyor. Takımda çok iyi kanatlar var. Sağ tarafta Ziyech ve Tete gibi opsiyonlar var mesela. Barış Alper Yılmaz da doğal olarak yer yer onun önüne geçti, çünkü iyi bir rol oyuncusuna dönüştü. Leicester City, iyi bir takım. Yunus Akgün de potansiyelini orada tekrar gösterebilir. Bazı çiçekler, bazı topraklarda olmuyor. Yunus Akgün'ü de olduramadık. Bundan sonrası artık onun başarısı, takipçisi olacağız.

4 yorum:

  1. Satış konusunda hayal kırıklığı maalesef yönetim, zaniolo gidiyor satın alma opsiyonlu yunus gidiyor satın alma opsiyonlu böyle satış olmaz fb çöpünü bile 6 7 ye okutuyor, biz elimizdeki değeri anca kiraya verebiliyoruz, oyuncunun başarısına göre sözleşme yapıyoruz tam saçmalık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayal kırıklığı demem de net satışlar ben de bekliyordum.

      Sil
    2. Bu sene satışların büyük bir kısmı bankalar birliği anlaşması nedeniyle borçlara gidecek o yüzden opsiyonlu satışlar yapılıyor.

      Sil
    3. Morutan niye satıldı o zaman?

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir