24 Ağustos 2023 Perşembe

Icardi'nin kariyerinde attığı 200. gol Molde'ye karşıydı


Icardi'nin kariyerinde attığı 200. gol Molde'ye karşıydı. Galatasaray'da 27, Inter'de 124, PSG'de 38, Sampdoria'da da 11 golü var. Gün sonunda, Galatasaray'da kaç gole ulaşacağını merak ediyorum. 3 yılı daha var çünkü. "Kontratı alınca yatar" diyenlere verilen bir mesaj bu. Fizik olarak hazır olmadığı hali dahi sahada olmak isteyen, elinden geleni yapan bir futbolcu. Amacı kontrat olsa, Suudi Arabistan'ı neden reddetsin değil mi. Bu üst düzey katkısı devam edecektir. Gün sonunda da, onu hangi mertebede anarız diye düşünenler için, Hagi'nin yanına koyacağız gibi. Yarattığı etkinin altını çizerken, performans anlamında da bunu verdiğini söyleyelim. Molde maçında işler felaket halde, Icardi çıkıp maçı alıyor. Maçı 2-1'e getiren goldeki bitiricilik halis miydi? Dünya üzerinde kaç tane forvet var o golü atacak? Ayrıca bu adamın bonservisi sadece 10 milyon avro mu? Atmasının yanında, pozisyonu da üreten, hazırlayan o. Mertens'e al da at dedi, kaçtı. 2-2 mi bitiyor derken de, savunma arkasına müthiş bir koşu atıp, asla forvet bencilliğine düşmedi ve asistini yaptı. Icardi'yi değerli kılan da bu. Atmaktan öte, attırmak sanki daha çok hoşuna gitmekte.

4 yorum:

  1. İcardi🧿umarım en az 4yıl sürdüreceği Galatasaray kariyerini üstüste şampiyonluklar ve Avrupa veya konferans ligi kupasıyla taçlandırır..gönül isterki şampiyonlar liginde de sonuna kadar gidelim..ancak bunun için savunma+orta saha kalite ve kadro derinliğimizin en az forvet&kanat rotasyonumuzun seviyesinde veya üstünde olması gerekirki bu sene mümkün gözükmüyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım öyle olur. İş, Hagi mi Icardi mi noktasına gidiyor :)

      Sil
  2. (Emre)
    Bir Hagi efsanesi yasadik gørduk. Sneijder'de isim ve kariyer olarak belki de øndedir. Ama bizde istikrarli sampiyonluk ve Avrupa kupasi alamadigi icin GS formali kariyerlerine bakarsak Hagi'dir. Muslera da yasayan efsanemiz ama kaleci oldugu icin o kiyaslara giremiyor malesef. Ama Icardi 3 yil daha bøyle devam ederse, Avrupa kupasini da alirsak . Kendisi Hagi'den bile daha buyuk ikon ve efsane olur. Alex mi Hagi mi denilmez. Sadece Icardi olur. Kiyaslanacak adamda olmaz bu ulkede.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burada mevzu biraz da yarattığı etki, öyle bakıyorum. Icardi de Hagi ile kıyaslanacak sanki bu konuda.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir