22 Ağustos 2023 Salı

İlk Molde maçının ardından farklı şeyler konuşabiliriz


Ramos transfer sürecinin uzaması doğal. Çok büyük bir profil ve haliyle de maddi anlamda beklentileri var. Suudi Arabistan'a gider diye beklerken, hala o noktada hamle gelmedi. Avrupa'da kalacağı kesin diye düşünürken de, çok fazla adresi yokmuş gibi hareket ediyor. Beşiktaş'la da adı anılıyordu mesela. Sponsor buldukları söyleniyordu, Ahmet Bulut da transferi zorluyordu. Görüştüklerini ama transferin gerçekleşmediğini açıkladılar. Fenerbahçe de Tete için yalanlama yaptıktan sonra, Galatasaray ile anlaştığı ortaya çıkmıştı. Öyle düşünüyorum ki, Şampiyonlar Ligi durumunu bekliyor. İlk Molde maçının ardından farklı şeyler konuşabiliriz. Belki maddi istekleri de o zaman biraz daha makul seviyeye çekilir. Yine iyi kazanır da, en azından mali şartlar seni üzmez. Ramos da seviyeni ciddi oranda arttırır bu arada, büyük transferdir. Ramos'un gelişiyle de, Nelsson'un veda süreci başlar. Bu değişim de yaşanması gerekendir. Onun için de yine bazı takımların adı anılmakta. Ramos'un oyun tarzı, kalitesi ve liderliği sana çok uyuyor. Bu transferin gerçekleşmesini de çok istiyorum. İtiraf edeyim, olur da Beşiktaş'a giderse üzülürüm. Suudi Arabistan ya da x takıma gitse neyse de, ülke içinde bir takıma gitmesine üzülürüm. Bu kadar dillenmişken kaptırmamak gerekiyor.

6 yorum:

  1. Clyi katılmamızı mı bekliyormuş neden sadece cl de oynayıp pepe gibi lig maçlarında yatacak mı? Eğer bu kafayla geliyorsa hiç gerek yok almayı bize her maç her şeyini verecek adam lazım, maç seçecek yüksek maaşlı ihtiyar değil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bekleyebilir, doğaldır. En iyi seviyede olmak istiyor.

      Sil
  2. nelson gider,ramos gelirse..derbilerde ve avrupa maçlarında oynatırsın çok büyük psikolojik üstünlük sağlar..sadece o da değil..gol katkısı da sağlar büyük..kaan ayhan da yetenekli bir çocuk,pendik&istanbulspor gibi iç saha maçlarında oynatırsın,onu da kazanırsın..nelson giderse ramos alınmalı..eğer gelirse başka stoper transferine bile gerek yok..hele savunmanın önüne ismi geçen sofyan amrabat gibi birşey alınacaksa..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ramos çok büyük hamledir. Üzerine konuşmaya gerek yok.

      Sil
  3. Davinson Sanchez mi 37 yaşındaki Ramos mu?

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir