7 Ağustos 2023 Pazartesi

Torreira'lı ilk 11'ler kurmaya devam edeceğiz


Torreira'nın Galatasaray'dan gitmesinin tek şartı, takımdan ayrılmak istemesi olur. Böyle bir durum var mı, yok. Sezon biterken, Torreira'yı nasıl tutarız diye kara kara düşünüyordum. Hakkında teklifler okuyoruz, özellikle Serie A ilgisi çok üst düzeyde. Torreira'nın takımda kalmak istemesi ise elimizi güçlü kılan. Israrla bunu belirtmesine rağmen, Serie A kaynaklı transfer haberlerini okumaya devam ediyoruz. Lazio'su bitti, Napoli'si başladı. 15 milyon avro önerdikleri yazılmış da, Galatasaray bu teklifi de kabul etmez. Olmadık bir teklif olmadıkça, bu transfer için izin çıkmaz. 15 milyon avro da olmadık bir teklif midir, elbette hayır. Torreira, Galatasaray'da devam edecek ve bu güçlü yapının en önemli parçalarından biri olacak. 15 milyon avro'ya yollasan, aynı paraya yerini dolduramazsın. Alternatif üretirsin de, Torreira'nın transferi Galatasaray için büyük düşeşti. Her zaman da bu tarz fırsatlar doğmuyor. Yaşı 27, biraz kafayı kaldırdığı an yeniden en üst seviye adına konuşuyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde de buradayım diyecektir ve tekliflerin maddi şiddeti artacak. Menajeri kaşıyor biraz da. Oyuncusu istememesine rağmen, transferiyle alakalı suni gündemler oluşturuyor. Bu yüzden de, Torreira ile alakalı çıkan transfer haberlerini ciddiye almamak gerekiyor. Torreira'lı ilk 11'ler kurmaya devam edeceğiz.

6 yorum:

  1. Abi adamın muadili yok. Uzun süre de sanmıyorum tutabilelim. Allah sakatlık birşey vermesin tek duam bu. Bu sene şampiyonlar ligi sonrası büyük pirim yapacaktır. Umarım geçen yıl bıraktığı yerden devam eder.

    YanıtlaSil
  2. hocam transferde bahsi geçen orta sahalardan hangisi torreira ayarında..yada hangisiyle mük ikili olur?paredes,locatelli,fofana,gravenberch😎,ndombele,fred,wendel,tomas soucek,renato sanchez..bunlardan biri gelecek kesin..forvet arkası olarak ismi geçenler grieznann,dybala,joa felix😎,alexis sanchez..bunlardan birinin gelme ihtimali %50 zaniolo satılırsa %100..bu arada brezilyalı sağ kanat tete %90 galatasarayda..şampiyonlar liginde oynamak istiyorum diye fenerden maaş ve imza parası 1milyon fazla istiyor bize göre..sadece tektaraflı sözleşme feshiyle ilgili hukuk kurulumuz araştırma yapıyormuş..adam 3gündür istanbulda..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duyum işleri burada geçerli değil öncelikle :)

      Ndombele, Paredes ya da Fred, hepsi iyi isimler. Burada mühim nokta aranan tarz.

      Sil
  3. Zanioloyu satıp Teteyi aldığımız bir senaryoda, Fofana ve Bünyamin ile transferi kapatabilirdik. Hem yerli kuralı, hem de ş.ligi kadrosu için Nellsson'un satılarak yerine Ozan Kabak'ın transferi de düşünülebir. Torreira/Fofana önlerinde Halil (Mertens), Zaha (Kerem)/İcardi (Bakambu)/Tete (Rashica) ile dengeli ve güçlü bir oyun oynayabiliriz. Ama bu durumda bile Torreira ikamesi olmayan bir oyuncu olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fofana zor, bonservis durumu, talipleri. Keşke olsa tabi.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir