20 Eylül 2023 Çarşamba

Kazanmayı umut ediyorum, keyifli bir Şampiyonlar Ligi serüveni olsun


Kopenhag maçıyla birlikte serüven başlıyor. Öyle bir ilk maç ki, Şampiyonlar Ligi'ndeki kaderimiz tayin edilecek. 3 puan olmazsa olmaz. 3 puanla birlikte, en azından 3. olarak Avrupa'da olmayı cebe atacaksın. Olası puan kaybı halinde, serüven ilk maçta bile bitebilir. Bu tarz bir maçı da 1. haftada oynamak istemezdim. 20 Eylül'e kadar hazır olman gerekiyordu, o ayrı konu. Ön elemelerle birlikte sezonu da erken açtın ama kaliteyi tayin edecek dediğin çoğu transfer geç geldi. O isimlerle de alakalı "ilk 11" oynayabilme durumları için zaman lazım. Kalite adına risk aldın, buna bir şey diyemem. Neyse ki mevcut yapı da oldukça güçlü, Kopenhag karşısında istediğin sonucu alabilirsin. Herkes "duran topların" altını çizmekte. Rakibin bu anlamda zaafı büyük. Kerem Demirbay'ın muazzam bir orta kalitesi var ve oradan goller buluyoruz. Bunun da çalışması mutlaka yapışmıştır. Kafamdaki 11'i yazdım, o 11'in çıkmayacağını da biliyorum. Ziyech 11 mi başlar bunu göreceğiz. Kimi de ilk 11 oynamayı çıkaramaz diyor. Okan Hoca'nın sürpriz dokunuşu var mı, kendi ezberinden mi ilerleyecek. Sorulacak soru çok aslında. Maçın önemini en iyi o biliyor, hazırlığını buna göre yaptı. Futbolcuların da odağı bambaşka olacak. Samsunspor maçında görüntü buydu diye korkmaya gerek yok. Bu maçın havası ve önemi başka. Kazanmayı umut ediyorum, keyifli bir Şampiyonlar Ligi serüveni olsun.

4 yorum:

  1. klasik savunma dörtlümüzle önünde torreira-demirbay-oliveira ilerde kerem-icardi-mertens 11iyle başlamayı bekliyorum..zira 3lü ortasaha şart..60da mertens yerine ziyech,70de oliveira yerine dombele girerse bence mük olur..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3'lü orta saha olmalıydı bence de ama 4-2-3-1 çıkacağımızı da biliyordum.

      Sil
  2. Okan Hoca İlk 11 konusunda biraz tutucu. Ziyech, Zaha, Ndombele, Davidson'un bu maçta bence oynayabilecek durumda olmasını isterdim. Bu maç için alındı bu adamlar. Belki de hiçbiri ilk 11 başlayamayacak. Hocanın biraz cesur olmasını isterdim. Şu maçta Zaha ve Ziyech'in yaratıcılığına çok ihtiyacımız var

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir