19 Eylül 2023 Salı

Talibi çıkmadı ve spor olarak futbola devam etmekte


Talibi çıkmadı ve spor olarak "futbola" devam etmekte. En son ülkesinde hastane açıyordu. En azından parayı doğru ve hayırlı yerlerde kullanıyor diyelim. Bir şey de diyemiyorum, çok şanssız kariyer. O malum sakatlığa dönmek istemem de, adamın kariyeri orada bitti. Açık alanda, geriden gelip Mbappe yakalayan bu kusursuz atletizm, şu an 2 adım atamaz halde. Sakatlık dönüşü Galatasaray performansı koca bir hayal kırıklığıydı. Benim anlamadığım, o hayal kırıklığı içerisinde kendisiyle sözleşme yenilemek. Üstelik aldığı ücreti devam ettirerek. Bugün elinde kaldı işte. Suudi Arabistan'a kiralık yolladın, olmadı. Antalyaspor'a kiralık gitti, 3 maç oynadı ve sonrasında kadro dışı kaldı. Koca bir sezonu orada da boş geçti. Bugün de kimse talip olmadı, o riske girmedi. Futboldan uzak, ağır, son derece kontrolsüz ve odaktan hak getire. Kim, niye talip olsun ki? Üstelik bu maaşla. Karşılıklı anlaşıp, sözleşmesi fesih edilir diye bekledim ama o da olmadı. Belki Ocak ayında gerçekleşir. Gerçi ben Galatasaray sonrası futbola devam edeceğinden dahi şüpheliyim. Yazık oldu diyelim. Kariyeri daha farklı gelişip, Galatasaray da ondan büyük paralar kazanabilirdi. Milli Takım'da adamın ayağında bağ kalmadı, aspirin ile iyileştirmeye çalıştılar. Ertesi gün maça çıktı bir de. Uçağa bindirilip, İstanbul'a dönüşü de cabası. Başkası olsa yürüyemezdi belki de.

6 yorum:

  1. (Faruk) Burak abi en üzüldüğüm konu İrfan Can Kahveci transferi için Başakşehir'in Luyindama + 2 Milyon Euro beklentisi vardı ama biz reddetmiştik. O olayın üstüne Luyindama sakatlandı ve İrfan da fbye gitti. Kısacası hayat bitti. Cidden şu süreci kimse öngöremezdi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle bir beklentileri var mıydı bilmiyorum. Varsa eğer bu transfer gerçekleşirdi.

      Sil
  2. Müthiş hızlı ve güçlü bir stoperdi. Marcao'nun önündeydi.Şampiyonlukta katkısı fazlaydı. Maalesef sakatlık bitirdi. Büyük şansızlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kusursuz bir atletizmdi. Kafasızdı falan da, kapatıyordu bunu.

      Sil
  3. Fatih Hocanın maalesef duygusal kararları oldu sözleşme konusunda , ya da gerçekten dirilecegine inandı. Ama bir yandan da 2 sezondur takımı sırtlayan Kerem'i sıfır maliyetle getirdi o dönem mesela (Boey, Barış, Nelsson vs eklenebilir) bu kazanımların yanında, Luyindama, Eray, Omar vs konularda edilen duygusal masraflar biraz devede kulak kalmıyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok manasız bir sözleşme yenilemeydi. 3 yıldır yalandan yıllık maaş veriyoruz.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir