6 Eylül 2023 Çarşamba

Okan Hoca'nın kariyerindeki en büyük sınava hoş geldik


Okan Hoca, geçtiğimiz sezon "kadro yönetimi" noktasında müthiş bir iş çıkardı. Özellikle de Icardi yönetimiyle. Icardi'nin Galatasaray'a duyduğu aidiyette en önemli noktalardan biri, Okan Hoca'nın ona dokunuşu oldu. Bu sezona baktığımızda, takımdaki yıldız sayısı geçen sezonun çok daha üzerinde. Daha geniş ve iddialı bir kadro var. Bu noktada da herkesi mutlu kılmak kolay değil. Okan Hoca adına da asıl sınav burada başlıyor. Gelecek adına mutlaka Avrupa hayali var ve bunu başarabileceğine inanıyorum. Avrupa'da iyi noktaları hayal ederken, bu tarz kadrolarla çalışacak. Galatasaray'da bu sezon göstereceği performans ve insan yönetimi de onun geleceği adına en önemli gösterge. Icardi'de büyük iş başardı, diğer isimlerde de başarır. Zaha, Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Oliveira, Ndombele, Tete, Davinson Sanchez, Nelsson. Birileri kenarda olmak durumunda olacak ve bu futbolcuları da mutlu kılmak lazım. Zaniolo'da da bunu başarmıştı aslında. Rashica'nın formu ve takımın ezberi gereği, Zaniolo beklediği forma süresini bulamadı. Ağırlıklı olarak kenarda kalsa da, bunu sorun etmedi ve Galatasaray'a büyük bir aidiyet besledi. Yeniden doğduğundan bahsediyordu. Zaniolo için yaptığı da, yeni sezon Galatasaray'ı adına göstergedir. Geçtiğimiz sezon, maç trafiği az olduğu için rotasyon yapamadığını dile getiriyordu. Bu sezon trafik yoğun, herkes şans bulacak. Tüm kulvarlarda başarı kovalayacağız. Okan Hoca'nın kariyerindeki en büyük sınava hoş geldik..

6 yorum:

  1. Yıldız almak iyi de keşke birkaçı yerine daha rashica gibi asker adamlar tercih etseydik şimdi çoğu komutan oyuncu asker sayısı azaldı,korkum Mancini dönemi gibi lig maçlarında yatan bir Galatasaray görmek, o kadronun da çok yıldızı vardı malum nisanda şampiyonluk verdiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu seferki yıldızların ismi var. Komutanı bol, askeri az değil yoksa.

      Sil
  2. geçen sene 12-13 ilk 11 oyuncusu vardı takımda bu sene nerdeyse 20..iki ayrı şampiyonlar ligi takımı çıkartılacak bir kadro kuruldu neredeyse..buradaki molde maçına tarihimizin en önemli maçı deniyordu,doğrudur ancak içerdeki copenhag maçı ise sezonun en önemli maçı ve sadece arada samsun maçı var uyum için,kesinlikle hafta sonu iyi ve ciddi bir takımla hazırlık maçı gerekiyor,minimum pendik&kasımpaşa&karagümrük,başakşehir veya bir alt ligin lideri eyüpspor ayarında bir takımla ciddi bir hazırlık maçı..okan hoca hazırlık maçı milli arada oynanacak deniyordu ama henüz bir ses yok..zaha,ziyech,tete,dombele,bakambu gibi oyuncuların kesinlikle maç ritmine girmesi gerekiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçen sezon sadece lig vardı, burada CL de var. Kalite yükselmek, futbolcu sayısı artmak zorundaydı.

      Sil
  3. Okan Hoca'ya destek olup başarılı olması için yardımcı olma zamanıdır. Kadro iyi ama bunu yönetmek için çok çaba sarfetmek gerekecek.Umarım hoca başarır yine.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçen sezon yaptıkları, bu sezonun teminatı bence.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir