Zaha'nın adını anmak dahi, heyecanı direkt olarak en üst noktaya taşıyor. Böyle bir yazı yazmayacaktım da, etkileşim de kaçmasın. X'te direkt olarak üst sıraya yerleşmiş. Takımla birlikte çalışmalara başlayacak çünkü. Tadı damağımızda bile kalamadı. Sakatlık yaşamıyor da, çok erken sahaya atmanın faturasını ödemek üzereydik. Crystal Palace'de uzun yılları var, bir anlamda bayrak adamdı. Orada uzun süre kalması kaynaklı çok uzayamadı desek de, yıllar onun transferini, dev takımlar adına konuşarak geçti. Gerçekleşmedi o transferler, Zaha da sorun çıkarmadı. Takımına bağlılığı var. Sezonu da sakat sakat bitirdi, ısrarla sahada kaldı. Yaz döneminin kayıp olması, bizim de bekleyişimiz bundan. Sakatlık nüksetmesin diye, en doğru zaman bekleniyor. Zaha da beklediğimden erken süre almaya başlayanlardan. Kayserispor maçında "kurtarıcı" edasıyla sahadaydı ve etki etti. Ljubljana karşısında da maç eksiğini giderelim dedik. Sonrası yok, takımdan ayrı çalışıyordu. Nwakaeme'nin gösterdiği etkiyi yazmıştım. Zaha o tarzın Türkiye'ye gelebilecek en üst düzey ismi belki de. "Çilingir" bu adam. Topla klas, olabildiğince mest edecek. İnsan da izlemek için sabırsızlanıyor haliyle. Öyle isimlere sahibiz ki, hala tam anlamıyla izleyemedik ve bekleyiş devam ediyor. O isimler de geri dönmemesine rağmen, elde çok iyi bir takım var.
13 Eylül 2023 Çarşamba
Zaha'nın adını anmak dahi, heyecanı direkt olarak en üst noktaya taşıyor
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Zaha Ziyech ile 11 kuramıyorum bir türlü. İkisinin sahada olduğu bir formasyonda ne kadar kapanırsan kapan bu takıma karşı. İkisi de şapkadan tavşan çıkaran cinsten oyuncular. 10 numaraya kerem Demirbay yazıyorum ben bu arada sürekli olarak. Ndombele Torreira hemen arkasında olduğunda kanatların böyle yüksek seviye olması muazzam bir artı yazacaktır. Denklemde Tete de var. Hafife alanlar var şu hücüm hattını PSG kurmuş olsa Zaha - Ziyech - Icardi 3 lüsünü hiç kimse kötü demez, diyemez. İş buraya gelince hep bir algı operasyonu var. Yani şu adamları izleyeceğiz diye sevinmek dururken. Futbol seyircisi olarak bakıp değerlendirebilse keşke herkes. Ziyech kafasında futbol olmasa şöyle bir kontratla gelmez min 3 4 yıllık kontrat alabileceği dünya kadar klüp var. Kaldı ki Chelsea ile devam eden sözleşmesi de var orada kazandığının fazlasını mı kazanıyor sanki burada?Yatacak olsa orada yatar! Zaha kafasında şampiyonluklar olmasa buralara uğramaz.Burada kazandığının mislini Araplar rahatlıkla öderdi ona. Basında dönen haberler bilmem kaç gündür sakat. Falcao 2 vs vs. Galatasaray’a acele ettirip oyuncuları sahaya sürmesi için muazzam bir algı var. Sanıyorum yönetim eskileri gibi değil itin havladığını it duyuyor gerekirse 3 ay daha oynamasın tam hazır olduğunda sahada olsunlar. Bunlar yatmaya gelen oyuncular değiller. Bunu söyleyen de aptalın en önde gidenidir.
YanıtlaSilZaha forvetin arkasında 2. forvet gibi, Ziyech sağda. Kurarsın, neden kurulamasın. Günümüz futbolunda çareler tükenmez :)
Silo kadar çok A klas oyuncu aldık ki bazen arada unuttuklarımız da oluyor :) zaha, ziyech, ndombele, tete, davinson filan derken inanılmaz bi transfer dönemi geçirdik. yazarken bi düşündüm ve hâlâ da düşünüyorum yazmayı unuttuğum başka bi yıldız transfer var mıydı diye. yemin ediyorum bak yazıyı tam yollayacakken aklima geldi; angelino da vardı :) :) :)
YanıtlaSilHarika bir transfer dönemiydi. Emeği geçenlerin eline koluna sağlık.
SilZaha'nin oynadigi maclarda sakatliginin oldugu belliydi. Normalde cok fuleli ve daha atik bir oyuncu, ama hem Kayseri hem de Ljubljana maçlarında bu özelliğini fazla göremedik. Hazır oldugu anda Dunya'da sayılı sol kanatlardan.
YanıtlaSilO da bir an önce hazır olmak istedi belli ki. Erken attı kendini sahaya. Sıkıntı olmadı çok şükür.
Silson yıllarda görülmemiş kalitede bi kadro kurduk. erden timur sayesinde. şimdi bu oyunculardan randıman alırsak da mükemmel bi takım ortaya çıkar. burada da iş biraz okan hoca'ya bakıyor artık
YanıtlaSilGeçen sezon yaptıkları, bu sezonun teminatı diyelim hoca için :)
SilKorkuyorlar ve bunun içün daha 1.nci haftadan başladılar hakemiyle medyasıyla saldırmaya. Daha ali koç başkan 3 hafta önce metin öztürk üzerinden gs karıştırmaya çalıştı çünkü biliyorlar ki gs ekonomik kurtuluşun kıyısında 2-3 yıla borçsuz olacak bunu sportif başarı ile birleştirdiği anda taraftarlarının gazını alabilecekleri done kalmayacak ortada.
YanıtlaSilGalatasaray kendi işine bakacak ve başarıya odaklanacak. O durumda bizi kimse yıkamaz.
SilKurulan kadro gerçekten üst düzey.Yönetime teşekkür ediyorum. Okan Hoca'ya çok güveniyorum. Bu kadroda oyuncuların kaprisleriyle uğraşmak çok zor olur. Okan Hoca bunun üstesinden gelebilecek ender hocalardan.
YanıtlaSilOkan Hoca'ya özellikle de oyuncu yönetimi ve iletişim noktasında güveniyorum.
Sil