17 Ekim 2023 Salı

Bu yaptığı ilk değil, son da olmayacak


Yağız Sabuncuoğlu'nun Galatasaray hakkında oluşturmak istediği negatif algı ilk değil, son da olmayacak. Neyse ki herkes, her şeyin farkında da üstünde çok durmuyoruz. Fas Milli Takım Teknik Direktörü'nün söylemediği şeyleri, söylemiş gibi yazdı. Ziyech'e test yapılmış, uyluk kasında yırtık varmış gibi. Maksat da Ziyech için "kronik sakat" algısı oluşturmak. 

Galatasaray'la alakalı nerede bir olumsuzluk sezse bunu ballandıra ballandıra yazar. Fenerbahçe ile alakalı olumsuzlukları görmezden gelir. Sonra Galatasaraylı büyük sosyal medya hesaplarına, bozuk Türkçesi ile mesajlar yazar, ben size ne yaptım, her seferinde neden benim üzerime geliyorsunuz der. Benim anlamadığım bazı Galatasaraylılar da hala bu adamla arkadaş. Bunun sebebini de bilmiyorum. 

Ziyech'e dönersek, daha önce de yazdım. Bir anda sahaya attık, hazır olmaması ile alakalı sorun yaşadı. Zaha'da da aynısı olmuştu. Kamp görmeyen futbolcularda doğal sıkıntı. Tam olarak hazır olmadan sahaya atılmak istenmiyor, bu yüzden de yavaş yavaş hazırlanıyor. Milli Takım'a gidişi, Fas için önemli bir adam olması. 

Simge, idol bu adam. Oynamasa dahi, varlığıyla bile takımı ve taraftarı üzerinde etkisi var. Maçlara çıkmıyor zaten, hazırlıklarına devam ediyor. Türkiye'ye döndüğünde de takımla çalışmaya başlayacak. Ziyech ile alakalı durum budur. Galatasaray'dan ilk etapta bir açıklama gelmedi, o da iletişimle alakalı sıkıntı oluşturdu. Yine de neyin ne olduğunu hepimiz biliyorduk Okan Hoca da bu algıcılar üzerine güzel bir mesaj verdi.

4 yorum:

  1. Yağız'ın en sinir bozucu yönü tarafsızlık ve saygı adı altında bu sinsilikleri yapması. Çıksın "ben Fenerbahçeliyim o yüzden sadece takımımın haberleri beni ilgilendirir Galatasaray hakkında yazmam" desin kimse itiraz etmez. Bir de menajerlerle baya içli dışlı kendisi. Transfer haberlerini onlardan alıyor. Tete'nin Türkiye'ye gelmesinde de rol oynadığı söyleniyordu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O sorun zaten. Ahmet Ercanlar gibi isimlere bu yüzden daha çok saygım var. En azından ne olduğu belli. Böyle objektif haberciyim adı altında hareket edenlerle meselem.

      Sil
  2. Galatasaray'ın kurduğu kadro korkutuyor ve bu oyuncuların herhangi bir defosu olmadan Galatasaray'a gelmiş olabileceğine ihtimal vermiyorlar o yüzden bu haberleri yapıyorlar sürekli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Erden Timur o noktada müthiş açıklamalar yaptı..

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir