27 Ekim 2023 Cuma

Kerem Demirbay'ı çok fazla yabana attık gibi hissediyorum


Kaan Ayhan'la birlikte, kendi Paredes ya da Vecino'muzu bulduk. Okan Hoca'nın çok büyük bir kazanımı, bu tartışılmaz. Özellikle de zorluk derecesi yüksek maçların olmazsa olmazı diyelim. Diğer yanda, orta saha için iyi alternatiflere de sahibiz. Kerem Demirbay'ı çok fazla yabana attık gibi hissediyorum. 11 açısından demiyorum bu arada. Ndombele'yi tercih edip, kazanmaya çalışıyoruz. Kazanılması halinde sana getirisi çok fazla da, o yönde ışık vermiyor. Fizik durumu, buraya sağladığı odak felaket düzeyde. Oliveira'ya ayrılacak diyoruz, Bayern Münih maçında gol attığımızda kulübede kendinden geçiyor. Biraz aidiyet arıyoruz. Florya'nın suyu tamam da, Ndombele için işleyecek mi bilmiyorum. O konuda umudu kesiyorum. Bu yüzden de kenardan hamle yaparsak, Kerem Demirbay ve Oliveira'yı biraz daha fazla düşünmek lazım. Ligimizde zorluk derecesi biraz daha düşecek maçlarda, Kerem Demirbay'ı yeniden 11'de görmeye başlayabiliriz. Rizespor deplasmanı rotasyon yaparken, 11'de bekliyorum mesela. Önemli bir tecrübe ve kalite. İyi de gidiyordu bir ara. Kötü performansına denk gelmedim. Onun da ön alan baskısı, sık sık rakip ceza sahası içine girerek gol arayışları var. İş biraz da "tabela" bulmaktan geçiyor. Gol / asist katkısı geldiği an, tüm eleştiriler de kenara bırakılıyor. Katkı veriyor bu oyuncular yoksa. Tete için de bu geçerli. Oyun içi katkısı yüksek, sahada mutlaka kalması lazım ama gol / asist göremeyince beğenmeyeni de bol oluyor. Bu tarz isimleri o kadar da yabana atmamak lazım.

14 yorum:

  1. Demek ki ndombele suyunu yanında getirmiş Florya nin suyundan içmiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüzde 100 isabet diye bir şey yok bu işlerde. Adı üstünde risk.

      Sil
  2. Kaan nasıl Okan hocanın kazanımı anlamadım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bayağı Okan Hoca'nın kazanımı. 3. stoper alternatifi olarak geldiği bu takımda, orta sahanın has adamı oldu ve şu an kariyerindeki en yüksek seviyesinde.

      Sil
  3. Okan hoca geçen sene şampiyon yapan isimlerin yüzüne bakmaması üzüyor gerçekten, oliveira tamamen kesik yedi nelsson tamam tavırlı da bu kadar da değersizleştirmek yanlış oyuncuyu geçen sene şampiyon yapmış bu adamlar seni, ndombele angelino gibileri kazanacam diye eskileri unutuyor yazık yani

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakınca da bazı isimler katkı vermiyor. Oliveira oynuyordu, yapamadı mesela.

      Sil
  4. Bu seneki transferlerden sanchez ve bir nebze kerem dışındakilerin takıma bir katkısı yok malesef geçen yılki kadroya sanches kerem szymanski ve fredi katabilsek yeterliymis sanki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ziyech i ekleyeceğim de adamı göremedik nasıl ekleyeyim? Üç beş maçta adını duyduk sadece.

      Sil
    2. Nasıl göremedik, gayet gördük.

      Sil
  5. bence de.. her türlü ndombele'den iyi. küsmemeli. sergio'yu küstürdük mesela o da hata oldu. demirbay ayrıca zaha çıkıp kerem sola girince 10 numarada da oynayabilir. illa mertens sokmaya gerek yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oliveira daha ciddi ışık yaktı. Kerem Demirbay için konuşurken, Oliveira daha önde sanki.

      Sil
  6. Kerem de Oliveria da aidiyeti yüksek oyuncular. Kaliteleri tartışılmaz. Ndombele olmuyorsa ısrar etmemek gerek. Hatta mümkünse devre arası Ndombele gönderilip Berkan geri almak gerek. Berkan'ın da Genoa 'da mutlu olduğunu düşünmüyorum. Çok az süre alıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle. Bu isimleri daha sık kullanmak gerekiyor.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir