22 Mart 2024 Cuma

Karar hatalı da, yaratılan gündem?


Semih Kılıçsoy, sadece Beşiktaşlılar için değil, tüm ülkenin geleceği açısından değerli. Çok büyük bir potansiyeli var ve önü olabildiğince açık. Beşiktaş'ta bulduğu şansı iyi değerlendirdi. Israr da ediliyor. Takımları iyi gitmiyor olsa da, Semih Kılıçsoy kaynaklı gelecek adına heyecanlı olmalılar. Keşke daha önce şans bulsaydı ama neticede bir yerden başlanıldı. Sezonun belli döneminde kenardaydı. Oysa oynayan çoğu isim, Semih Kılıçsoy seviyesinde değildi.

Doğal olarak da Milli Takım'a göz kırptı ve ilk fırsatta aday kadroya davet edildi. Kenan Yıldız, Can Uzun ve Arda Güler gibi gençlerle birlikte, Milli Takım hücumunun geleceği şekillenecek. Semih Kılıçsoy ve Ahmetcan Kaplan'ın Ümit Milli Takım'a gönderildiği yazıldı. A Milli Takım hazırlık maçları oynarken, Ümit Milli Takım eleme maçları oynayacak. Bu açıdan bakınca mantıklı görebilirsiniz de, direkt olarak bu karar niye alınmadı?

Şu denilebilir. Bu gençler birkaç gün bile olsa A Milli Takım havasını solusun. Bu takımda gelecekleri uzun, forma mutlaka onların olacak. Kafama bu sefer de takılan, Ümit Milli Takım'da madem iyi bir ekip oluşturulmak istendi, Arda Güler, Kenan Yıldız ya da Can Uzun gibi isimler de neden oraya kaydırılmadı? Can Uzun'a A Milli forma giydirilip, Almanya defteri kapatılacaktır. Diğer 2 isim de daha öncesinde A Milli olduklarından mı Ümit Milli'ye kaydırılmadı?

Semih Kılıçsoy, bence de A Milli Takım'da devam etmeliydi. Ümit Milli Takım'a kaydırılması skandal mı dersek, elbette değil. Kaos üretiliyor da, bu tablo çocuğa zarar. Beşiktaş cephesi öyle bir ortam yarattı ki, çocuk asıl bu beklenti içerisinde yıpranacak. Ümit Milli Takım'a inmesi onu moral anlamda bu denli sıfırlamamıştır. Beşiktaş cephesi beklentiyi büyüttü, şu an futbolcuyu henüz erişemediği bir noktaya getirdi.

Henüz zamanı var. İyi oynadığı kadar, kaybolduğu maçlar da var. Galatasaray maçında Kaan Ayhan'a karşı yokları oynadı. Büyük maçlarda henüz sahneye çıkamadı. Ülkede Haaland var da biz mi bilmiyoruz diyorlar, skandal beklenti. Başarısızlıklara kılıf aranıp, suni gündemler yaratılarak kaos oluşturuluyor. Tek neden başarısız olmaları.. Biri ne yapıyorsa, onun amansız takipçisi de aynı yoldan ilerliyor. Semih Kılıçsoy'la alakalı gündem oluşturulması da, bu başarısızlığa kılıf bulmanın ürünü.

13 yorum:

  1. Maalesef suni gündem yaratılıyor sürekli. Çok başarısız bir Beşiktaş var. Bu sayede kendilerini aklamaya çalışan yöneticiler var.Umit milli takımda oynarsa değeri mi azalacak? Yaygara koparıyor herkes.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Manasız bir kaos peşindeler. Başarısızlıklarına kılıf arıyorlar..

      Sil
    2. Ben olsam Ümit milli takımdan da çıkartırdım ismini. Feyyaz Uçar 3 gündür aynı konuyu anlatıyor aptal aptal aynı şeyleri anlatıp duruyor. Yok aramış da ağlıyormuş da. Ağlıyorsa gönderin annesinin kucağında maçı seyretsin. Erencan var orada o yeter milli takıma.

      Sil
    3. Ben de bu kadar yorumun ardından öyle yapardım ama çocuğa da yazık. Bu kadar sorun ettiğini düşünmüyorum onun.

      Sil
  2. Ümit milli maça gönderildiler de ne oldu. Hepsinden öte Emin Bayram 1 saniye bile süre alamadı Gürcistan maçında. Galatasaraylı oyunculara, gençlere karşı bir mobing yok mu yani. Kızdığım nokta şu Emin Bayram oynadığı takımda yedek olarak kullanılan adam sahadaydı Ravil Tagir. Sezon başından bu yana 9 kez haftanın 11 ine seçilmiş oyuncu nasıl oluyor da süre alamıyor. Yada neden Samet Akaydın, Merih Demiral yerine değerlendirilmiyor. Stoper olarak çok iyi bir rotasyon vardı da son zamanlarda aynı performanslar devam etmiyor. Arap baharından oyuncu çağırmak da doğru değil. Bu gençleri ödüllendir. Merih, Çağlar, Samet bunların milli takımda artık yeri olduğunu düşünmüyorum. Hadi A milli takıma almıyorsun bir alt takımda forma verdiğin adamlara bak. TFF de lider takımın stoperi sahada değil Metehan Baltacı. Herkes Semih, Ahmetcan konuşuyor da kardeşim objektif konuşacaksak bunları konuşmamız gerekiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Semih öyle arşa çıkartılacak kadar değil henüz. Böyle starım kafasıyla devam ederse de 5 sene sonra Karacabeysporda 3. Ligde oynar Batuhan abisi gibi. Arda Güler’e geçen sene aynısı yapıldı tek kelime açıklama duymadık kimseden. Bu nasıl bir tasmalı köpeklik artık. Her gün daha da hayret ediyoruz.

      Sil
    2. Çok erken ve öyle bir anlam yüklediler ki. Beşiktaşlı idareciler futbolcuyu aşağı çekiyorlar..

      Sil
  3. camia kültürü bu oldu. mağdur olmak. hakkım yeniyor vs. alay etmek için demiyorum ciddi düşüncem bu. fb kültürü de herkes bize karşı herkes bize kumpas kuruyor oldu

    YanıtlaSil
  4. Gündem değiştirmeye çalışılıyor. Sevklerin bu kadar ertelenme sebebi de bu zaten. Gündem değişsin ortalık yatışsın yalıbebesinin isteklerini karşılamak amacıyla yapıyorlar bunu. Bir tane oyuncunun a takımdan b takıma alınması bu kadar ne zaman büyüdü? Semih kim arkadaşlar. Pendik maçında nerdeydi o kadar golü yerken çıksaydı buradayım deseydi çevirseydi maçı. Antalya maçında Galatasaray maçında nerdeydi hangi maçı alıp vermiş kulübüne. Bu kadar abartılacak bir adam değil bu yaşlarda. Sonu Muhammed Demirci, Batuhan Karadeniz gibi olacak gibi görünüyor. Beşiktaş’ın hatası da bu. Çok abartıp aşırı büyütüyorlar. Ersinler, Batuhanlar, Muhammedler nerede hani. Bunu oyuncuyu eleştirmek adına konuşmuyorum. Aldın A takıma kimi keseceksin orda Enes Ünal’ın önünde mi bu çocuk? Can bunu 8,9 katlar. Abartmasınlar yalandan yere. Feyyaz Uçar yalamaya devam ediyor. Yalıbebesi bunlara nasıl bir para verdi ki bunlar her gün havlayıp duruyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başarısızlıklarını bu tarz kaoslarla kapatmaya çalışmak kimin taktiği çok iyi biliyoruz.

      Sil
  5. (Emre)
    Feyyaz Ucar'in aciklamalarini okudum da. Gecmis olsun Besiktasli taraftarlara. Bu yøneticilerde de is olmaz. Fatih Terim veya Senol Gunes bu karari verseydi Montella yerine. Cit cikmazdi Feyyaz'dan. Cift yuzluluk. Yabanci hocaya daha kolay saydirmak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu vizyon ve bakış açısıyla eskiyi de aratacaklar maalesef.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir