16 Mart 2024 Cumartesi

Zaniolo / Lazio ilgi alakası doğruysa, Guendouzi ve Kamada ihtimali?


Geçen yaz dönemi o kadar fazla 8 numaradan bahsettik ki, tam listeyi hatırlamam mümkün değil. Tek hatırladığım, en çok istediğim ismin Guendouzi olduğuydu. Bu transfere yeteri kadar odaklanılsa gerçekleşebilirdi de. Tudor ile sorunlar yaşadığı için Marsilya'dan kopmuştu. Lazio onu 10 milyon avro'luk zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralamıştı. Lazio'nun önemli bir parçası gibi görünse de, şimdi Tudor oraya geldi ve akıbeti ne olacak merak ediyorum.

İbrahim Üzülmez / Alpaslan Öztürk misali bir zoraki barış mı imzalanacak? Ya da sezon sonunda transferini mi göreceğiz? Tudor, oldukça tutucu bir teknik adam. Guendouzi de bir o kadar ateşli. Sezon sonuna kadar ne olur ne biter diye bakmak lazım. Lazio'nun Zaniolo'yu istediği ve 20 milyon avro'yu gözden çıkardığı gibi haberler okuyoruz. Zaniolo hala İtalya Milli Takım'ına çağırılıyor, yani etiketi sağlam.

Galatasaray'da kalmasını, ondan katkı almayı isterim. Bu konudaki fikirlerimi daha önce yazmıştım. İlla ayrılacağım gibi bir durumu varsa da adresi Serie A olacaktır. Bu ilgi alakayı kullanmak lazım. Juventus'un onu istediği dönemde olası takas tekliflerini göz ardı etmiştik ve hata yaptık. McKennie ve Kenan Yıldız gibi futbolcuların adı geçiyordu. Şimdi bu 2 futbolcu da bambaşka seviyeye geldi ve Juventus'un çok değerli parçası oldu.

Romalı futbolcu tabi, Lazio'ya sıcak bakar mı bilmiyorum. Ya da haberler doğru mu? Doğruysa da para + Guendouzi gibi bir düşünce mantıksız değil. Galatasaray'ın aradığı, oynadığı oyuna uyacak bir 8 numara. Orta sahada çalışkan, hareketli, topla dripling özelliği yüksek, kendini adayan bir futbolcu. Kamada'nın durumunu bilmiyorum, yoksa o da düşünülsün derdim. Tudor'un ona bakış açısı nasıl olacak görmek gerekiyor.

Kamada da Galatasaray'ın aradığı 10 numara profili. Ön alanda hem oyun aklını sahaya yansıtacak, hem de oyun içi katkısı sağlayacak. 1+3 yıllık imzaladı, opsiyon hakkı kimde bilmiyorum. Sezon sonu bedelsiz şekilde takımdan da ayrılabilir. O vakit de Galatasaray için en önemli adaylardan. Lazio'da beklenilen etkinin uzağında kaldı. 2 değerli parça var yani, bu hamleleri düşünmek gerekiyor. Zaniolo ilgileri gerçekse eğer.

10 yorum:

  1. 6-8 pozisyonunda Torreira ve Kerem Demirbay ikilisi ile 11'i bulduk bence. 8 numaraya Efe Akman yedek olarak hazırlanmalı. Berkan ve Kaan da alternatif olurlar.Transfer yapılacak ise Guendouzi gibi genç bir isim alınabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de bulduk. 8 numaraya, dripling özellikli bir alternatif gerekiyor.

      Sil
  2. kamadayı değil brestli kamarayı tercih eder okan hoca..

    YanıtlaSil
  3. guendouzi olursa müthiş olur. tam aradığımız profil. okan hoca'nin oyununa cuk diye oturur.

    YanıtlaSil
  4. Artık etiketli ve maliyetli oyunculardan uzak duracak gibi yönetim geleceğe yatırım olacak transfer stratejisi ama takıma seviye atlatacak guendouzi gibi üst düzey oyuncuya yok denemez henüz 24 yaşında hemde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her ismi olan oyuncu da etiket değil. Anlatmak istediğim buydu.

      Sil
  5. Zaniolo Galatasaray forması giyiyor olsaydı. Sivas’taki beraberlik ve Hatay’daki mağlubiyet olmazdı kafadan +5 puan yazıyor bu adam. Söz konusu her iki maçta da yaşadığımız sıkıntı rakibi açamamaktı. Zaniolo gibi mesafe tanımaksızın şut atabilen bir oyuncu büyük iş görürdü. Fiziğiyle zaten rakibi eziyor. Astonvilla onu alacak geçen yıl Mustafa Mohammad de aynı süreçten geçmiş almıyorlar, almayacaklar haberleri piyasa düşürme çabası. Zaniolo ufak ufak ısındı İngiltere’ye dediğin gibi hala milli takım oyuncusu. Büyük etiket bu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaniolo biraz daha bitiricilik anında var olsa, topla ilişkiyi kesse muthis olacak.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir