4 Nisan 2024 Perşembe

Çekinceleri de bundan, saha içinde güçleri yetmiyor


Rekorların senesi olmak zorunda. Yaşayacağın ilk puan kaybı, seni aşağı çekmelerine yetiyor. Sen saha içerisinde, performans vererek bu noktadasın. Diğer taraf ise yarattığı kaos ve suni gündemlerle ayakta kalıyor. Kadrolu var hakemleriyle birlikte de her maçta yeni bir skandala imza attırıyor. Bu da yetmiyor tabi, mağdurum ayakları da istisnasız her maçta mevcut. Başarısızlığını, yarattığı kaos ile kapatmaya çalışan bir başkan. Bir de ona inanan, alıcısı olan kitle. Ne diyelim?

Geçtiğimiz sezon 14 maçlık galibiyet serimiz vardı ve lig rekorunu kırmıştık. Şu an ise 12 maçtır üst üste kazanıyoruz ve 14 maçlık rekorumuzu kırmak zorundayız. Bu rekor 18'e gelmeli ki, şampiyon olalım. Rakibe puan kaybettirmeyecekler, tüm tuşlara basılıyor. Sen de her türlü handikaba rağmen kazanarak devam etmelisin. Bu yüzden diyorum, rekorların senesi olacak. Yakalayacağın galibiyet serisi ve rekor puan kazanımıyla.

Suni bir Süper Kupa gündemi de geldi. Yabancı hakem ve maçın ertelenmesini istiyorlar. Aksi takdirde U19 ile maça çıkacaklarmış ama maç 90 dakika sürmeyecekmiş. Vur kır parçala mı yapacaklar ya da eksik mi sahaya çıkacaklar bilmiyorum. Hükmen kendilerini mağlup ettirip, cezadan kaçıyorlar. Bana sorarsanız bu maça da A takımları ile çıkacaklar. Oyuncular istedi, şöyle, böyle gibi şeyler denilecek. Suni ligden çekilme şenlikleri ile mevzuyu getirdikleri yer ortada. Yine aynı hesap.

Yabancı hakem istiyorlar ama var hakemleri için talepleri yok. Ya da TFF istifa diyemiyorlar, niye? Emre Malok sezonu yaşıyoruz. Parayla böyle bir transfer yapamazsın. Her Fenerbahçe maçı, onların lehine bambaşka bir var skandalı. Var'ın hakemi çağırdığı anları niye yayınlıyorsun, çağırmadığı anları yayınla asıl. Skandal orada. Adana Demirspor maçında olduğu gibi. Niye yabancı var hakemi istesinler? Yabancı hakemi de Galatasaray maçlarında istiyorlar, diğer maçlarda da değil.

Kazanarak devam edeceğiz, başka bir yolu yok. Tarihin en karanlık sezonları, bu sezonun yanında pırıl pırıl. Yarattıkları kaos ve nefret iklimi yüzünden hiç içinde olmak istemediğim bir yarış. Her şeye rağmen iyiler kazanacak, yine yazıyorum. Bu haftaları oynamayı iyi biliyoruz, adımız Galatasaray. İçinde yer aldığımız her yarışın mutlak favorisiyiz. Fenerbahçe ile oynadığımız maçlarda da saha içi performansımızı tartışmaya dahi gerek yok. Çekinceleri de bundan, saha içinde güçleri yetmiyor.

16 yorum:

  1. maça çıkmayacaklar çünkü kaybedeceklerini bizden çok çok daha iyi biliyorlar. son 3 maçtır sahada onları mat eden, silip süpüren okan buruk'a ve takımına diş geçiremeyeceklerini çok iyi biliyorlar . oynayıp kaybedip rezil olmaktansa, oynamadan kahraman(!) olmak isteyecek ali koç

    YanıtlaSil
  2. Ya şu Emre Malok hâlâ fb ve maçlarda görev alıyor ya, bizim yönetime de yazıklar olsun. Emre Malok ile ilgili direkt isim vererek açıklama yapılmalı. Açıklama da iki kelime sadece Emre Malok yazıp bıraksalar bile yeter. Erkan Engin'ivermeye artık yüzleri yok ama şu Emre Malok'u da devreden çıkarmak lazım. Bu hakemi istemiyoruz diye baskı kurulmalı. Göz göre göre her maça veriyorlar ama bizimkilerden hiç tepki yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu konuda dirayet gösterilmesi gerekiyordu gerçekten.

      Sil
  3. Son haftalarda Galatasaray'a dokunmadı hakemler bizim maçlar normal yönetildi. Ama sıkıntı şu ki rakip ittiriliyor buna engel olamıyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an en az 10 puan farkla önde olmamız gerekiyordu..

      Sil
    2. Nasıl dokunulmadı her maç bir kırmızı kart es geçiliyor. Rakip takım oyuncuları sertliğe müsaade olduğu gördüğünde daha da sertleşiyor maç. Ömer Beyaz denen cüce 2 kez kırmızı görmeliydim maçta. Hangi maçta hakemler dokunmadı bize. Kaç atağımız kesildi abuk sabuk hatalarla. Bunlar artık bize normal gelmeye başladı işte sorun da tam olarak bu. Neden bu tarz hatalar varken normal olarak algılıyoruz.

      Sil
    3. Hakemlerin o dokunuşları normal gelmeye başladı, sıkıntı bu :(

      Sil
  4. Maalesef Galatasaray - Fenerbahçe maçını şampiyonluk finali olarak oynatmak istiyorlar. Burada yayıncı kuruluş, iddia ve diğer aktörler var. Fenerbahçe 'ye Var yardım etmese en az 10-12 puan fark atardık. Bundan sonra her maç kritik. Puan kaybedersek Fenerbahçe 'nin önünü iyice açarlar.

    YanıtlaSil
  5. süper kupa maçında madem U-19takımları çıkacak ve karşılaşmanın bitmeyeceğini filan söylüyorlar..bunun iki ihtimali var ya seyirci olay çıkarıcak ya da 5 oyuncuları kırmızı kart görücek..seyircileri gitmeyeceği için çok sert oynayacakları manasına geliyor..kesinlikle as oyuncularımız oynamamalı bu maçta:icardi,mertens,torreira,davinson,nelsson,köhn,zaha,ziyech,kerem,barış alper..kesinlikle oynamamalı..vinicius,dombele ve diğer bir iki yabancının etrafında biz de gençlere yer vermeli ve bu tuzağa düşmemeliyiz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eksik çıkacaklar, sonra da sakatım ayağına daha da eksilerek maçı tamamlamayacaklar.

      Sil
    2. Yahu inanmıyorum ben U19’la çıkacaklarına. Daha ne istiyorlar. Oyuncuları komedi cezalar aldı. Aşırı komikti cezalar. Daha ne istiyorlar direkt kupayı yalıya gönderelim tüm kupaları hatta. Rahatlasınlar. Tam kadro sahada olacaklar adamlar Fred, İsmail Yüksek falan dinlendirdiler sırf bu maç İçin hala inanan varmı U19 ile çıkacaklarına.

      Sil
    3. Komik duruma düşüyorlar, tüm Dünya gülecek ama bunu tepki zannediyorlar :(

      Sil
    4. Neye tepki gösterdiklerini de bilmiyorlar. 5 yaşındaki kızım aynı triplere sahip. Tarihi değiştirin değişmezse küstüm oynamıyorum. Bu profesyonel olarak doğru da değil. Fifa nezdinde ceza verilmesi lazım bunlara. Gelçi adamlar sahada terör estiriyor. Komedi cezalar alıyorlar. Ndiaye, Donk bu adamlar ne yapmıştı da haftalarca ceza yediler. Hakem dövdüklerini görmedim. Bileniniz varsa söylesin. Fatih terim için hadi yaptı söyledi söylendi ceza aldı. Su şişesini kendi kulübesine doğru attığı İçin bile ceza aldı. Tehditler savuran bir haysiyetsiz ceza almadı. Fatih terim kadar dobra olanı konuşan adamlar lazım belki üslubu yanlış da bunların hakkından bir o geliyordu.

      Sil
    5. Ne istediklerini kendileri de bilmediği için her şeyde hak iddia ediyorlar.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir