20 Mayıs 2024 Pazartesi

İşi gücü bıraktık, Erden Timur'un gönlünü yapmaya çalışıyoruz


Bizde de hata var. İşi gücü bıraktık ve Erden Timur kalacak mı, gidecek mi diye odaklandık. Yola devam etsin, bu yapılanma sürsün ama artık bir karar versin. Varım ya da yokum desin, biz de önümüze bakalım. Seçimdi, Florya'ydı, oydu, buydu derken odak kaybedildi. Fenerbahçe'ye kaybettin, kaleni boşalttın ve rakibin başkanı geri döndü, sahada kendince şovlara girişti. Boş bir şov da, istediği buydu sonuçta. Gerilim yarattı, vurdu, kırdı, darp etti ve o sahaya adım attı.

Öyle bir halde ki, kendi yöneticisine de saldırdı. Türk futbolunun bu zatı muhteremden kurtulması gerektiğini defalarca yazdık. Bu maçla birlikte başkanlığını da garantiledi, o ayrı konu. Stadyum müdürü ve 1 tane yöneticin orada 40-50 kişilik ekibi engellemeye çalışıyor. Polisin de o an "adil" olana hizmet etmediği ortada. Peki nerede Galatasaray yönetimi? Bu rezalete nasıl göz yumuldu? Seçim hesapları adına biraz daha beklenemez miydi?

Erden Timur nerede ya da? Geçen hafta içi Florya'da konuştu ve o açıklamalar da şampiyonluğa, takımın birlik beraberliğine yönelik değildi. Hafalardır Erden Timur'un gönlünü yapmaya çalışıyoruz. Devam etmek istemiyorsan açıkla, biz de önümüze bakalım. Kazanırken her görülen mobeseye konuşuluyor, kaybederken bu insanlar nerede? Totem ayağına, kaybetmekten korkup, senin stadına maç izlemeye gelemeyen adam, maç sonu stadında cirit atıyor. Dilediğini tartaklıyor, vuruyor, kırıyor.

Sen kendi evini koruyamıyorsun. O zaman bir zahmet göreve devam etmeyeceksin. Bu durumu daha ağır ifade etmem gerekir ama sakin kalmaya çalışıyorum. İş işten geçmiş, başkan yeni sahneye çıkmış ve yüreğin varsa gel diyor. Niye gelsin, gidip başka yerde şovunu yapmaya devam edecek. Efsane bir koz verildi rakibe ve şampiyon olsan dahi önüne sürmeye devam edecekler. Boş algılara devam edip, taraftarlarını biraz da böyle kandıracaklar.

14 yorum:

  1. erden timur'a eleştiri gelmeli, bi kulak çekilmeli tabi ama o olmadan bu yönetim hiçbir şey yapamaz. eski , başarısız dursun özbekli günlere geri döneriz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eleştiri geliyor bence.

      Sil
    2. Yönetim baştan sona değişmeli. Erden Timur 3 başarısı var Zaniolo Icardi Torreira başka yok. Icardi de transferi başarılı kazanan hoca. Yani yönetim bugün hala çıkmış seçim diyorsa tüm bu yaşananlardan sonra denecek tek şey var seçimi beklemeyin istifa edin top yekün defolup gidin. Öncelik seçim değil Şampiyonluk.

      Sil
    3. Bu kadarı ağır eleştiri, başarısı çok. Yarın satışlar geldiğinde daha net görülür.

      Sil
  2. Uzatmak gerekiyor. Devam edecek ise etsinq yoksa bıraksın.Sanki şampiyon olmuş gibi bu işlere daldılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Devam edecek gibi görünüyor da, bu muallak görüntü bitmeli.

      Sil
  3. Erden timur tehdit ve şantajla sindirildi ali koç ve avanesi tarafından dünkü olayların hesabı sorulmazsa daha beterini yaparlar ali koç artık devlet sorunudur

    YanıtlaSil
  4. Bütün sorunlar ötelenip şampiyonluk sonrasına bırakılmalı Galatasaray geleneği bunu gerektirir

    YanıtlaSil
  5. Bu şekilde, bu mantıkta bu haftayı da geçirirsek. Şampiyonluktan olmaktan ziyade, mevcut yönetime de el sallarız. Bana kalırsa yönetimin tek başarısı Okan Buruk başka tek bir başarı görmüyorum. Transfer yaptık doğru ama en iyi oyuncuları gönderip yerine adam almadığımız da oldu. Köhn ne kadar gelişirse gelişsin kardeşim bu takımın oyuncusu değil. Kazımcandan artısını görmedim henüz atak bek ok kabul. Angelino neden gönderildi. O serbestliği ona verdik mi mesela. Savunma katkısı veren bir kanatla neredeyse hiç oynamadı Angelino. Angelino gönderip Köhn almak aldığın oyuncuyu Avrupa’ya dahil edememek Zaniolo gibi bir adamı kiralamak bunların hepsi fiyasko. Zaha Ziyech Tete için tek kelime söylemiyorum. Boşta mevcut şartlarla yine transfer edeceğin adamlar bunlar. 8 numara geçen seneden beri yok. Hocanın sistemine uyan kaç transfer yapıldı? Kimse kusura bakmasın Burak Elmas Okan hoca ile anlaşmış olsa bugün başkanlık koltuğu da ona aitti. Transfer konusunda fiyaskolarla dolu bir yıl geçirdik. Rotasyona transfer edilen oyuncular 11. Parçası oldu. Barış Alper, Kaan Ayhan, Kerem Demirbay, Mertens bunların tamamı rotasyon oyuncusuydu. Biz sene başından beri tam değiliz. Bu yönetime yazar. Demem o ki bu konuları bırakmadığımız sürece başarı da beklemek saçma duruyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şampiyon olacağız ve bence bu yönetim her şeye rağmen başarılı. Başarısız asla değil. Transfer konusunu gün sonu tartıştık, isimler alındığı gün itibarıyla değil.

      Burak Elmas, Okan Hoca ile anlaşsa bence Okan Hoca da yoktu bugün. Direkt Fatih Terim yerine gelecekti ve o baskıyı kaldırmak imkansızdı. Arada Torrent süreci ağız tazeledi diyelim.

      Sil
    2. Sayın Ali Koç diye başlayan bir cümle kuran vasıfsız Başkan olmamalı bu kulüpte. Personelimiz darp edilmiş. Kim sahip çıktı. Bu rezalet yaşanırken, yaşandıktan sonraki hangi açıklama tatmin edici.

      Sil
    3. Hiçbiri tatmin edici değil, çok haklısın.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir