6 Mayıs 2009 Çarşamba

Aaa Sahiden mi?

Almanya 1. Futbol Ligi'nde (Bundesliga) şampiyonluğun en güçlü adayı olan VfL Wolfsburg takımının teknik direktörü Felix Magath'ın, gelecek sezon FC Schalke 04'ün başına geçeceği ve buraya oyun kurucu olarak Galatasaraylı Lincoln'ü transfer edeceği bildirildi.

Kölner Express gazetesinde yer alan bir haberde, Magath'ın 2006 yılında FC Bayern Münih'i çalıştırdığı dönemde Lincoln'ü transfer etmek istediği, ancak bunun gerçekleşmediği hatırlatılarak, Magath'ın gelecek sezonda Schalke'ye geçerek Lincoln'ü yeniden almaya çalışacağı belirtildi.

Ne yalan söyleyeyim son günlerde beni en çok heyecanlandıran transfer haberi. Lincoln'ün Galatasaray da miadını doldurduğunu düşünenlerdenim. Lincoln değişse, daha disiplinli olsa, daha derli toplu bir görüntü çizse, takımdaki sorumluluklarını bilse.... Böyle cümleleri akşama kadar uzatırızda bunlardan bir tanesinin bile gerçekleşmeyeceğinide biliriz. Lincoln'den vazgeçiş sebebimizde bu işte. Lincoln artık Galatasaray için iflah olmaz bir durumda. Kangren oldu kesilmesi lazım. 5-6 milyon euroya satılırsa ne ala. Başka hiç bir dileğim yada beklentim kalmadı onun adına malesef. Hem Schalke Lincoln'ün eski takımı giderse orada yeniden mutlu olabilir. Yani bencillik yok onunda iyi olmasını isterim verdiği tüm emeklerden sonra. Hakkını yemem asistleri ve golleriyle çok iyi bir futbolcu ama işte çocuk gibi hepimiz görüyoruz bunu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir