23 Haziran 2009 Salı

Fenerbahçe Ülker' e AĞIR(!) Ceza


TBF Disiplin Kurulu, Fenerbahçe Ülker - Efes Pilsen arasında oynanan 6. maçta çıkan olaylar nedeniyle Fenerbahçe Ülker' e 5 maç saha kapatma cezası; Murat Özaydınlı' ya da açıklamalarından dolayı 30 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.

Tarihi bir fırsat vardı elinde TBF' nin. Şu olaylara hakedilen cezayı vermeliydi. Ama tarafsızlığını(!) bir kez daha ispat etmiş oldu. Şimdi merak ediyorum yok Efes lobisi var, Efes Yönetimi TBF' yi şubeyi kapatmakla tehdit ediyor o yüzden kollanıyorlar diyenler ne diyecek? Gerçi Efes Pilsen kapanmayı düşünüyordu o yüzden sezon içinde Thornton ile sözleşme uzattı, ya da sezon biter bitmez Rakocevic ile kapanmayı düşündüğü için anlaştı.

Cezaların uygulanmasına gelirsek. Federasyonumuz halleder onu. En kolay 5 maçı verir kendi evine Fenerbahçe Ülker' in. Böylece Fenerbahçe Ülker ceza almadan daha doğrusu aldığı cezadan zarar görmeden işin içinden çıkmış olur.

Murat Özaydınlı' ya gelelim. Tehditin kralını yapan Özaydınlı. Televizyona çıkıp Turgay Demierel' i o koltuğa oturttuğumuz gibi indirmesini de biliriz demeye çalışan Özaydınlı' ya. Şimdi soruyorum: Kim kimi tehdit etmiş? Efes Pilsen yönetimi mi; Murat Özaydınlı mı? Varın cevabı siz bulun...

Bir de medyaya değineyim. Sitelere bakıyorum her yerde Fenerbahçe Ülker' e ağır ceza diye başlık atmışlar. Ne ağırı arkadaş? Ha medyaya da satılık diyorlardı ama de mi? Alın size satılmış Efes Kalemleri(!) Tabi yersen...

3 yorum:

  1. Vay anasını, futbolda, baskette her yerde federasyonlar Fener'li ama elde kupa yok.. Nasıl iş bu hiç anlamadım..

    YanıtlaSil
  2. O daha vahim bi durum tabi...

    Bir de meraktan soruyorum sizce cezalar normal mi?

    YanıtlaSil
  3. Normal değil. Sulu maçtan sonra verilen 5 maç cezanın normal olmadığı gibi.

    Ama burası ne yazık ki Türkiye..

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir