21 Haziran 2009 Pazar

Geçmiş Olsun Seimone

Sezon başını hatırlıyorum. Seimone adı çıktığında genel kanı, yok canım alamayız, Rusya varken bize niye gelsin, biz Seimone'un isteklerine cevap veremeyiz gibiydi. Hiç kimse alınacağına ihtimal vermiyordu aslında. Daha sonra yönetim büyük iş başardı ve Seimone'u Türkiye' ye getirdi. Herkes inanılmaz heyecanlanmıştı. Bayan Basketbol'un en önemli oyuncularından biri; WNBA'in süper starı Galatasaray'da forma giyecekti.

Her şey bizim için çok iyi başladı. Henüz ilk maçında; Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda Fenerbahçe'ye karşı muhteşem bir oyun oynadı ve kupayı bize getirdi. O maçta yaptığı yumruk şovu hala aklımdan çıkmıyor. Daha ilk maçında içimizden biri olmuştu. Formanın hakkını sonuna kadar veriyordu.

Daha sonra Galatasaray Avrupa'da kupa kazanırken yine takımın en önemli ismiydi. Galatasaray şampiyon olurken Seimone'da 2008-2009 EuroCup MVP'si olmuştu. O maçta da takım ile yaptığı şov unutulmazlar arasındadır. Bunlar onun takımı ne kadar benimsediğinin göstergesi aslında. Tabiki bizim de onu.

Malesef şimdi ise üzücü bir haber aldık. Seimone önceki gece takımının Phoenix ile oynadığı maçta sakatlanmış. İlk önce görüntülerden burkulma zannetmiştik ama MR' da malesef ön çapraz bağlarının koptuğu anlaşılmış. WNBA'de sezonun kalanını kaçıracak ve basketbola tekrar dönmesi en az beş ayı bulacak deniliyor. Ama biz Seimone'un ne kadar güçlü bir oyuncu olduğunu biliyoruz. Mental olarak sağlam olursa en kısa sürede aramızda olacağından şüphem yok. Fazla özletme kendini Aslan Parçası. Heyecanla bekliyoruz seni. Geçmiş olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir