13 Haziran 2009 Cumartesi

Mehmet'in Topuz'u Fener'de Kaldı

Ve bunuda gördük. Mehmet Topuz konusu uzadıkça daha tuhaf bir hal almaya başladı. Dün Kayseri'de başkan Recep Mamur ile 4 saatlik bir toplantı yapan Mehmet Topuz İstanbul'a geldiğinde havaalanından Aziz Yıldırım tarafından alındı ve Fenerbahçe Konukevine yerleştirildi.

Mehmet'in Fenerbahçe'den yıllık 2.3 milyon euro alacağı açıklandı. Ama Fenerbahçe'nin Kayserispor'a ne kadar bonservis bedeli ödeyeceği konusunda henüz bir açıklama gelmedi malesef. Mehmet'in nasıl ikna edildiği konusunda gelen haberler ise şu şekilde; Kayserispor'un önde gelenleri Mehmet'e derler ki; "Aziz Yıldırım'a Beşiktaş'ta oynamak istediğini sen söyleyeceksin" Mehmet bunun üstüne "Ben öyle bir şeyi Aziz Başkan'a söyleyemem" der. Ve transfer sonuçlanır. Tabi bu bir şehir efsaneside olabilir ama duyumlar bu yöndeymiş.

Yani bir düğümde bu şekilde çözülmüş oldu. Mehmet Topuz Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun. Bu konuda tekrar açılmamak üzere kapatılsın. Konuyu tatlı bir şekilde bağlamak için son günlerde en çok güldüğüm espriyi paylaşmak istiyorum. Mehmet Topuz transferi ile ilgili olarak internette dönen geyiklerin en iyisi belkide. Mehmet'in son takımı şu şekilde lanse ediliyor;
Son dakika! M.Topuz Bursapor ile prensipte, Ankaragücü ile pratikte, Antalyaspor ile teorikte anlaştı. Yaptığı açıklamada doğuştan Babaeskispor'u tuttuğunu söyleyen Topuz gelecek tekliflere açık olduğunu söyledi. Bunun üzerine dirsek temasında bulunduğu Trabzonspor devreye girerek bonservisi Fenerbahçe'de olduğu tahmin edilen Topuz'u Vanspor'dan resmen istedi. Yarın ise Topuz'un Bucaspor'a imza atması bekleniyor.

2 yorum:

  1. Aslına bakarsanız bende karşıyım bir Fenerbahçeli olarak bu transfere ama kendilerine çok güvenen beşiktaşlılara bi yöneticik dersi olsun buda. Yazı başlığınızdan belli oluyor sizinde bu transfere bakışınız. Valla mehmeti bilemem ama Topuzun kime kaldığını çok iyi biliyorum. Bu transfere değil 8taş'ın bu balonunun sönmesine sevindim. Eminim ki Başkan da bu yüzden bu olayın üzerine çok düştü yoksa Topuz bu paraların edecek oyuncu değil..

    YanıtlaSil
  2. Ben konunun bu kadar tuhaf bi şekilde dallanmasına karşıyım aslında. Yoksa Mehmet ister Fenerbahçe'de oynasın ister Beşiktaş'ta beni çokta enterese etmiyor. Ama hem kendi psikolojisi alt üst oldu hemde iki kulüp karşı karşıya kaldı gereksiz yere. Aynı şey Ufuk Ceylan konusunda da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yaşanıyor yada yaşanmak üzere mesela. Olayların meydan muharebesine döndürülmesi benim asıl karşı olduğum.

    Yazının sonunda da dedim hayırlı olsun camiaya :)

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir