10 Haziran 2009 Çarşamba

Muhteşem Maç Efes Pilsen' in

Final Serisi 3. maçında Efes Pilsen, Fenerbahçe Ülker' i Abdi İpekçi' de 98-91 yenerek seride durumu 2-1' e getirdi.

Her şeyiyle muhteşem bir maç oldu. İzleyenleri basketbola doyurdu adeta. Fenerbahçe Ülker maçı sürekli önde götürüyordu ve maçı kazanacağına inanmıştı herkes; ama bir anda bir şey oldu. Efes Pilsen inanılmaz bir geri dönüş yaptı. İlk maçları Efes Pilsen rakibine hediye etmişti, şimdi de Solomon ve Fenerbahçe Ülker maçı hediye etti. Solomon yaptığı inanılmaz hatalar ve kötü şut tercihleri ile mağlubiyetin en büyük sorumlusuydu.

Efes Pilsen' de ise bir isim vardı ki maçı getirenin ismi. Sinan Güler. Belki çok fazla süre alamıyor, hücum özellikleri kısıtlı ama yüreğiyle oynuyor. İlk önce rakibi top kaybına zorlayıp ardından bitime saniyeler kala topu çalmak. Takıma galibiyeti getiren oyuncu Sinan Güler' dir benim gözümde. Helal Olsun Sİnan' a.

Şimdi dördüncü maç çok kritik. Seriye tekrar heyecan geldi. Dördüncü maçı Fenerbahçe Ülker alırsa inanılmaz rahatlayacak ama Efes Pilsen kazanırsa o zaman tutuşma sırası Fenerbahçe Ülker' de.

3 yorum:

  1. Nihayet :D bu arada bizden korkmaya başladım Berkan. Efes yenecek dedik 2 maçtada yenildiler. Fener işi bitirecek dedik Fener yenildi :D :D

    YanıtlaSil
  2. :D :D :D

    Üç maçın sonucu da yanlış tahmin edilir mi yahu :D

    O zaman yine tahmin yapalım :D Fb Ülker farklı kazanır diyorum :D

    YanıtlaSil
  3. Şu durumda sana şiddetle katılıyorum :D hatta diyorum ki diğer maçıda Fener kazanır ve şampiyon olur :p

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir