7 Temmuz 2009 Salı

Cristiano Ronaldo Show

Kaka'nın imza töreninden belliydi Ronaldo'ya nasıl bir show düzenleneceği. Bunun bir gövde gösterisi haline getirileceğini futbolu biraz bilen birine sormak yeterliydi. Los Galácticos (rüya takım) oluşturulmak isteniyordu ve bu takımın en önemli parçalarından birisi Ronaldo'ydu. Şimdi Real müthiş bir hücum hattına sahip olmuş e bunu kutlamasında neyi kutlasın. Bunun reklamını yapmasında neyin reklamını yapsın. Dile kolay 200 milyon euro para harcandı. Böyle reklam edecek ki o parayı bir yerden çıkaracak. Bu açıdan bakınca çok yadırgayamıyorum ben Real'in yaptıklarını. Kendimi tekrar etmek istemiyorum ama alan razı satan razı demektende geri duramıyorum. Zira bu durumu daha iyi özetleyen bir cümle, bir deyiş gelmiyor aklıma.

Gelelim gecenin özetine; Real Madrid'in maçlarını yaptığı Santiago Bernabeu Stadı, Cristiano Ronaldo'yu görmek isteyen taraftarlar, meraklılar ve Madrid'de yaşayan Portekizliler tarafından tamamıyla doldurulurken, 500 kadar İspanyol ve yabancı gazeteci de hazır bulundu. Dün imza törenini izlerken acaba dedim Ronaldo ile Perez arasında bir akrabalık olabilir mi? Perez'in açıklamalarını noktasına virgülüne dokunmadan yazıyorum bakın bakalım size de tanıdık gelecek mi? ''Belki de geçmiş olmayan tarihte bir ilk geceyi yaşıyoruz. Bu gecenin gerçek aktörleri olan Real Madrid taraftarlarına, bize eşlik eden Portekizliler'e teşekkürler. Futbol tarihinin en büyük futbolcularından birini evimizde ağırlıyoruz. Sevgili Ronaldo, bunlar senin taraftarların ve senden başarı isteyecekler. Cristiano, biliyoruz ki bir gün bu stada gelmek için çalıştın. Santiago Bernabeu Stadı'na, Real Madrid'e hoşgeldin'' Ronaldo'nun babası olmasın bu Perez?! Transfer olayı ilk belli olduktan sonra söylemiştim zaten Cristiano karakteri itibariylede tam Real oyuncusudur diye. Perez'in şu cümlelerini okuduğumda da tamam işte dedim haklıymışım..

Son bir dip not; CR7 oldu bize CR9.. Hayırlı olsun. Bakmayın şımarık falan olduğuna saha dışında 5 kuruş etmez ama saha içindeki futbolu ile değil 94, 194 milyon bile eder Ronaldo. İyi futbolcudur. Ben La Liga'yı pek takip eden biri değildim. Bir çok futbolseverin olduğu gibi Premier Lig her zaman favorimdi (ki hala öyle) ama artık bir gözümde La Liga'da olacak. İlgilenmiyormuş gibi yapsamda Barcelona ile Real Madrid arasındaki çekişmeyi merak ediyorum. Bilhassa bu transferlerden sonra.

ps: Resimler NtvSpor'dan alıntıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir