15 Ağustos 2009 Cumartesi

İsrail Tamamdır {Gameon Kupası Türkiye: 85-69 :İsrail}

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen Gameon Kupasını daha önce yazmıştım kısada olsa. Milli takım Gameon Kupasının ilk maçında dün akşam İsrail ile karşı karşıya geldi. Kerem Gönlüm'ün doping olayı akıllardayken milli takım biraz ikinci planda kalmıştı. Fakat A Milliler ilk maçından 85-69 galip ayrılarak turnuvaya iyi başlamayı bildi. A Milli Takım karşılaşmanın ilk periyodunu İsrail karşısında 1 sayı farkla 16-15 yenik tamamlarken, ikinci periyotta üstünlüğü ele geçirdi ve maçın ikinci yarısına 45-33 önde girdi. Üçüncü periyotta da üstün oyununu sürdüren Miller, periyodu 16 sayı farkla 68-52 tamamladı. A Milliler son periyotta da rakibine şans tanımadı ve karşılaşmadan 85-69 galip ayrıldı.

İstatistikler her ne kadar Oğuz Savaş 22 sayı, 3 ribaund ile maçın adamı desede bence maçın adamı Ömer Aşık'tı. Sakatlığının ardından bana çok toparlanmış ve sağlıklı göründü dün. Kerem Gönlüm'ün yokluğunda Ersan'ın 4 numaraya çekilmesi düşünülebilir aslında. Maç yanıltıcı olmamalı aslında. İsrail'in çok etkili olmadığını söyleyebiliriz. Kerem Gönlüm'ün eksikliğini hissedeceğiz gibi duruyor ama Kaya Peker'in yokluğuda Kerem'in yokluğu kadar etkileyecek bu takımı. Neyse ilk maçtır günahı olmaz diyelim. Kaldıki maçıda kazanmış nostradamusluk yapmaya lüzum yok.

Bugünkü maçlar;

17.00 İsrail - Polonya
19.30 A Milli Takım - Büyük Britanya Türkiye'nin maçı yine Fox'tan canlı yayınlanacak.

Birde minik dipnot. Murat Kosova'yı çok severim ki bugünlerde futbol maçlarındanda duyuyorum sesini ara ara ama Murat Murathanoğlu bir başka yahu :) Özlemişim. İyi oldu maçı anlatması.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir