30 Ağustos 2009 Pazar

Sportif Cumleler'e Katılın

Sportif Cümleler'de yazar olmak ister misiniz?

Bu fikir geçtiğimiz günlerde aklımıza geldi. Belli, oturmuş ve başarılı giden bir sistemimiz var. Bu sistemi biraz daha geliştirip çeşitlendirmek için yazmak isteyen fakat nereden başlasam diye düşünen arkadaşların yazılarını merakla bekliyoruz. Genel olarak bir çok konuda yazabiliyorsanız, bir kaç spor dalına birden hakimseniz, imlanıza ve Türkçe'nize de güveniyorsanız bir konu seçerek yazın. Bize iletin değerlendirmeye alalım.

Gerekli şartlar;
  1. İlk önce düzgün bir Türkçe ile imla kuralları dikkate alınacaktır.
  2. Yazan kişinin konuya hakimiyetine bakılacaktır.
  3. Kafanıza estiği saatte yazı yazmak niyetindeyseniz o pek bize göre değil. Deminde dediğim gibi bir sistemimiz var o sistemdeki saate göre {özetle Burak ve bana uyabilecek, çağırdığımızda gelecek} yazı yazmayı kabul eden arkadaşların yazıları dikkate alınacaktır.
  4. Eğer başvurmak niyetindeyseniz; yazınızın altına adınızı, soyadınızı, yaşadığınız şehri ve bilhassa hakim olduğunuz spor dallarını yahut konularını yazmanız gereklidir.
  5. Zoru istiyoruz evet. Daha çok kendimiz gibi birini arıyoruz aslında. Görev adamı {adam dediğime bakmayın kızlar sizde başvurun niyetliyseniz :) } olacak birini arıyoruz. Burak'ın tabiriyle orta sahayı beşlemek niyetindeyiz.
Yazılarınız için başvuru maili;
sportifcumleler@gmail.com

1 yorum:

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir