21 Ağustos 2009 Cuma

Voleybolda Toplu İmza Töreni


Mecidiyeköy'deki Cafe Crown Çadır'da düzenlenen ve Galatasaray Kulübü Voleybol Şube Sorumlusu Yalçın Orhon ile Sportif Direktör Orkun Darnel'in de bulunduğu imza töreninde erkek takımına transfer edilen Philippe Barca Cysique (Fransa), Frank Dehne (Almanya), Ashley Nemer (Brezilya), Ali Peçen, Semih Çıtak, Murathan Kısal, Zeynel Korkmaz ile bayan takımına dahil edilen Elif Ağca, Deniz Hakyemez, Özlem Özçelik, Valeska Menezes (Brezilya), Ebru Elhan, Ayça Naz İhtiyaroğlu, Gözde Dal ve Burcu Bircan, kendilerini sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Törende erkek takımı antrenörlüğüne getirilen Işık Menküer ile yardımcı antrenörlük görevini yapacak olan Hasan Çelik ile de sözleşme imzalandı.

Daha önce anlaşmaya varılan oyuncular ve görevliler için imza töreni Mecidiyeköy'deki çadırda imza töreni düzenlendi. Voleybol Şube Sorumlumuz Yalçın Orhon'un yaptığı açıklamalarla Galatasaray Voleybol Şubesi hakkında; "Yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanmaya devam ediyoruz. Takımlarımız ciddi bir şekilde yeni sezon hazırlıklarına başladı. 2009–2010 sezonunun fair play içinde, rekabetçi bir şekilde geçmesini istiyoruz. Bugünkü imza törenimize milli takımlarda olmaları nedeniyle bayan sporcularımız Bahanur Şahin ve Ivana Djerisilo katılmadı." Voleybol Şubesinin yapılandırılması için 4 senelik bir plan yaptıklarını şu sözlerle açıkladı; "Bu süreçte hedeflerimizi gerçekleştirirken yapacağımız birçok faaliyet olacak. Bunlardan bir tanesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir voleybol salonu inşa etmek. Altyapıda büyük hedeflerimiz olacak. Bu süreç içinde nihai hedef olan Türkiye şampiyonluğu ve Avrupa kupalarında Galatasaray'ın adına yakışır başarıların olduğu bir plan çıkardık."


Ligde gösterecekleri mücadeleyle Avrupa kupalarına katılacak takımlar arasında yer almak istediklerini anlatan Orhon, ''Biz Avrupa kupalarına sürekli bir şekilde katılmamızı sağlayacak ilk 4 arasında yer almamız gerektiğine inanıyoruz. Hedeflerimiz bu ama şampiyonluğu bir kenara koymuş değiliz. Fakat bunun yaygarasını yapıp, hayal kırıklığı yaratmak istemiyoruz. Şampiyonluk hedeflerimiz içinde'' değerlendirmesinde bulundu. Erkek takımı antrenörlüğüne getirilen Işık Menküer ise, sarı-kırmızılı kulübün voleybolda ciddi planlamalar içinde olduğunu ifade ederek, ''Çok ciddi yatırımlar yapılıyor. Bunun meyvelerini uzun vadede alacağız. Çalışmalarımıza başladık. Takımımın performansını çok iyi gördüm. İnşallah hedeflerimize ulaşırız'' diye konuştu. Sportif Cümleler olarak iki takımımızada gerek ligde gerek Avrupa'da başarılar dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir