20 Eylül 2009 Pazar

İyi Bayramlar


Ramazan'ı bu senede bitirdik ve Ramazan Bayramına eriştik. Büyüklerimizin tabiriyle tabi :) Hayatın her günü bayram gibi geçmez ama bugünün gerçek bir bayram gibi geçmesini dilerim herkese.. Bu Ramazan'da sıkıntılı günler yaşadık. Sel olayı, depremler, şehit haberleri derken sıkıntılı günler geçirdik ülke olarak. Ölenlerin hepsine başsağlığı yakınlarına da sabır diliyorum.

Bizde Sportif Cümleler ailesi olarak bayramda kendimizi biraz dinlendiriyoruz. Nadasa bıraktık. Burak aile ziyareti için memleketine gitti. Ben buralarda gibiyim ama gelen giden falan derken pek eğilemeyeceğimizi düşündük. Bu yüzden de günlük 7 olan yazı performansımızı bayram vesilesiyle 5'e düşürdük. Bayramdan dileyebileceğimiz bir şey varsa oda bloglardaki şu sorunun çözülmesidir. Herşey gönlünüzce olsun. Bayramınız mübarek olsun.

Bu arada.. Şeker bayramı değil Ramazan bayramı. Bu konudaki hassasiyetimi anlayışla karşılamanızı temenni ediyorum.

2 yorum:

  1. Merhaba,

    Öncelikle Şeker Bayramı değil de Ramazan Bayramı tabirini kullandığınız için çok teşekkür ederim. Çünkü yaşayanların ağırlıklı çoğunluğunun müslüman olduğu bir ülkede Ramazan Bayramı olarak geçen önemli üç günün Şeker Bayramı olarak nitelendirilmesi kadar saçma bir olay yoktur zannedersem. Müslüman olarak geçinen bir topluma hiç yakışmıyor.

    Ben de sevgili Serap ve Burak'ın bayramlarını kutlarım. Her ne kadar Burak bu mesajı geç görecek olsa da. :)

    YanıtlaSil
  2. RAMAZAN Bayramin(m)iz Mubarek Olsun...

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir