5 Eylül 2009 Cumartesi

Kader Maçları #1(Türkiye-Estonya)


Baktığımız zaman Estonya bize rakip olamaz diye kestirip atmak geliyor ama malesef geçmişteki kötü tecrübelerimizden her maça bir korkuyla da yaklaşmıyor değiliz. Grupta durumumuz çok kritik. Bosna' nın 4 puan gerisindeyiz ve bu maçta puan kaybedersek dünya kupası hayallerimiz mucizelere kalacak.

İki takımı kadro karşılaştırırsak yedeklerimizin bile onların as oyuncularından kat be kat üstün olduğunu görüyoruz. Yarınki maçı çok büyük bir aksilik olmazsa kayıpsız geçeceğimizi düşünüyorum ama sonuçta futbol işte... İnsanın içinde her zaman bir korku oluyor.

Maç öncesinde Terim kadroyu açıkladı. Millerimiz bu akşam maça: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Gökhan Zan, Servet, Hakan Balta, Kazım, Hamit, Emre, Arda, Tuncay ve Sercan Yıldırım on biri ile çıkacak. Eldeki oyuncular ile çıkarılabilecek en iyi kadroyu çıkarmış Fatih Terim. Hamit' in durumunun düzelmemesi halinde de Ceyhun Gülselam' a formayı verecek.

Bizim için asıl hedef Bosna maçı. Bu maçı kayıpsız geçip ardından da Bosna Hersek' i devireceğimize ve Dünya Kupası' na bizim gideceğimize inanıyorum daha doğrusu inanmak istiyorum. Haydi Aslanlarımız. 4' te 4 istiyoruz.

1 yorum:

  1. Galatasaray'ın 5 attığı takımdan kurulan Estonya milli takımına en az 5 tane atmazsak Fatih Terim toplasın gitsin çantasını.
    Geçen TV de izledim. Bahaneler uydurup duruyor arkasından bahanelere sığınamayız diyor. Tamam bir maçta 2 maçta şanssız olursun; ama kaybedilen 12 puana şanssızlık diyemezsin. Belçika'yı bile yenemedik. Belçika'yı yenmeyeni dövüyorlar yahu.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir