23 Eylül 2009 Çarşamba

Merhaba..


Öncelikle bu blogda kapladığım yerden başlayayım.. Bendeniz Emre, birçoğunuz beni Parmak Arası Terlik blogundan da tanıyorsunuz zaten.. Blogda son dönemde karşılaştığım olaylar beni iyice soğuttu oradan. Bir de blogger erişiminin dandikleştiği şu günlerde blogdan ayrılmayı olumlu buldum. Şaka değil, 19.07 1996 tarihinde Gaziantep'te doğdum ve o günden beri bu şehirde yaşıyorum. Gaziantepspor, Fenerbahçe ve Liverpool futbol; OKC Thunder ise basketbolda favori takımlarımdır. Fenerbahçe sevgimi terliğin takipçileri çok iyi biliyor. Lise'ye de yarın adım atıyorum, heyecanlıyım.. Umarım beraber iyi işlerin altına imzamı atacağız..

Fenerbahçe ağırlıklı yazılarla daha çok karşınızda olacağım.. Bu blogun gerçekten bir şeyleri hak ettiğini düşünüp geldim buraya. Kendi adıma Parmak Arası Terlik'i de kapattım fakat Süha umarım eski durgunluğundan çıkıp terlikseverlere iyi bir hizmet sunacak. Fazla laf etmeden, meydanı abi-ablalarıma bıraktan çekiliyorum buradan. Sportif Cümleler daha iyi oluyor, bomba gibi geliyor.. Sağlıcakla kalın..

3 yorum:

  1. Emre hayırlı olsun.Evet Parmak Arası Terlik'te yük sendeydi.Ama genede iyi idare ettin.Bu blogta gereksiz olmuyacağını biliyorum.Yazılarını gene herzaman okuyacağım.Başarılar.

    YanıtlaSil
  2. Galatasaray ağırlıklı spor blogu gibi gözüksekte öncelikle bir spor bloguyuz. Fenerbahçe ve Beşiktaş'a da bir bakıma eşit mesafede olmalıyız. Yakında bir Beşiktaş'lı yazar arkadaşta aramıza katılacak. Bu bizim kör fanatizmden uzak çoğu noktada objektif duruşumuzun kanıtıdır. Bu blogda Beşiktaş ve Fenerbahçe analizleride yapılıyor bildiğiniz gibi. Bu ekipleride tabi bizde yazacağız ama bu takımı tutan taraftarların yazması daha güzel bir nokta olacak.

    YanıtlaSil
  3. Adımız Sportif Cümleler :)

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir