27 Ekim 2009 Salı

Beckham Tekrar Milan Semalarında

İtalya Birinci Futbol Ligi Serie A takımlarından Milan'da, asbaşkan Adriano Galliani, ABD'nin Los Angeles Galaxy takımında forma giyen İngiliz futbolcu David Beckham'ı, 2010 yılı Ocak ayında yeniden kiralayacaklarını bildirdi. Galliani, SKY Televizyonu'na yaptığı açıklamada, geçen yıl ABD Major Lig'in devre arasında kiraladıkları yıldız futbolcu Beckham'ı tekrar kiralayacaklarını belirterek, ''Yüzde 100 kesin. Tek eksik imzalar, ancak anlaşma sağlandı'' dedi. İngiltere Milli Futbol Takımı'nın da formasını giyen Beckham'ın, geçen yılki gibi sezon sonuna kadar AC Milan'da kalması bekleniyor.

Ne yaptığını bilmeyen, hedefini şampiyonluk ve eski başarıları tekrar yakalamak olarak belirlememiş, günü kurtarmak desem o çaba içerisinde de olmayan, takımı yaşlandırdıkça yaşlandırmış ve 30'lu yaşlarda olan futbolcuları bile bana genç gösterebilen bir takım halini aldılar. Benim bildiğim Milan her sene Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu hedef alan Dünya devi bir kulüptü. Bugünlerde ise Dünya devliğinden sıradan bir takım olmaya hazla ilerliyorlar. Rubin Kazan misali Real Madrid'i deplasmanda yendiği maçı şampiyon olmuş gibi gören bir Milan izliyoruz. Leonardo'nun takımı yapılandırmadan pek anlamadığı gibi yönetimin zaten böyle bir çaba içerisinde olmadığını görüyoruz. Şimdi ise geçtiğimiz sezon yaptıkları gibi Beckham'ı Ocak ayında kiralık olarak takıma getirecekler ve bir bakıma Beckham'a büyük bir kıyak yapacaklar. Çünkü Capello Beckham'ın Ocak ayına kadar bir Avrupa takımında olmaması durumunda onu 2010 Dünya Kupası kadrosuna almayacağını açıklamıştı.

Beckham'ın ABD'ye gidişince futbolla işi yok gibi görünsede kendisinin dediği gibi futbol sahasında oldukça savaşçı bir futbolcudur. Geçtiğimiz sezon kısa süre oynadığı Milan'da iyi işler yaptığını söyleyebiliriz ama Beckham sonuçta bir Messi değil. Milan'a gelmesi durumunda iyi oynar, kötü oynar bilemeyiz {2010'u hedeflediğinden elinden geleni yapacaktır} ama yaşlılar içerisinde 34 yaşına gelmiş bir yaşlı futbolcu olarak kendisini izleyeceğiz. Bu saatten sonra forma satışlarından falan da takımına para kazandıracağını düşünmüyorum çünkü popülaritesi artık Avrupa için eskidi.

1 yorum:

  1. Hazır bi Beckham her zaman iş yapar bak gör Milan'a nasıl faydası dokunacak.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir