17 Kasım 2009 Salı

Dişi Aslanlar' da Son Durum

TBBL' de Galatasaray haftayı Kocaeli B. Kağıtspor' u 88-61 yenerek tamamladı. Maç derbi maçından hemen önce olduğu için önceki maçlara oranla daha kuvvetli taraftar desteğini hisseden takımımız zorlanmadan kazanmayı bildi.

Dünkü maçta yeni transferimiz Katie Douglas tribündeydi. Atmosferi gördüğünde ben nereye geldim, harika bir taraftar desteği var demiştir ama malesef haftaya 250-300 kişinin önünde oynamak zorunda kalacak.

Bir diğer sevindirici haber de Seimone' dan var. Kendisi ile anlaşmak üzereyiz çok yakında resmiyete dökülür sanıyorum. Önümüzdeki sezondan itibaren tekrar parçalıyı sırtına geçirecek bir aksilik olmazsa.

Yukarıdaki gelişmelere sevindik ama Işıl' dan gelen haber herkesi üzüntüye boğdu. Işıl Alben' in sakatlığı nüksetti ve durumu da henüz netleşmedi. Çeşitli dedikodular var ama en sağlıklısı resmi açıklamaya beklemek. Umarım ciddi bir şey yoktur ve bir an önce onu tekrar aramızda görürüz. Onsuz maçlardan eski tadı alamıyoruz.

Haftaya takımımız Beşiktaş deplasmanında. Kağıt üzerinde bizdaha iyi bir takımız. Bu ara Beşiktaş taraftarı da maçlardan çok Demirören' e önem verdiği için pek taraftar baskısı olacağını da düşünmüyorum. Yeni transferimizi de bu maçta izleyebileceğiz. Umarım kazana taraf oluruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir