11 Mart 2010 Perşembe

Şampiyonluk Yürüyüşü {Kasımpaşa 0-2 Bursaspor}

Bursaspor açısından Anadolu takımlarıyla oynadığı maçlar pek fazla sıkıntı oluşturmamaya başladı. Şampiyonluğa oynayan takım gibi oynuyorlar ve hedefe ne ölçüde kilitlendikleri belli oluyor. Sanırım Bursaspor'un durumu açısından deplasmanda Galatasaray, kendi sahalarında oynayacakları Beşiktaş maçları kritik eşik olacak. Kasımpaşa bildiğimiz gibi ligin iyi futbol oynamaya çalışan, hücum düşünen ama savunmasında yaşadıkları sıkıntılar nedeniyle sorunlar yaşayan bir takım. Galatasaray maçında da oyun sistemlerinden ödün vermemişlerdi ama yaşadıkları sonuç hüsrandı. Aynı futbolu Bursaspor'a karşı gösterdiler ve yine istediklerini alamadılar. Maçın ilk yarısında da, ikinci yarısında da topa hakim olan, oyunu rakip sahaya yıkmaya çalışan takım Kasımpaşa gibi göründü. Bursaspor ise daha akıllı oynayarak, rakibin eksiklerini iyi analiz ederek Sercan Yıldırım, Turgay, Ozan İpek ve Batalla gibi hücumcularla etkili oldu, golleri buldular ve maçı bir bakıma ilk yarıda bitirdiler. İkinci yarıda ise Kasımpaşa'nın hücum etkisini Bursaspor savunması mükemmel bir şekilde eritti. Buna rağmen birkaç pozisyon girişiminde bulundular ama sonuç alınamayınca Bursaspor bana göre rahat bir galibiyet aldı. İkinci yarıda ilk yarıda olduğu gibi daha sakin, rahat oynamayı başarsalar fark daha da artacaktı. Kasımpaşa adına Moritz büyük eksik, Bursaspor açısından ise işler yolunda. Bakalım şampiyonluk yürüyüşlerinde neler yapacaklar.

KASIMPAŞA: 0 - BURSASPOR: 2

Stat: Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler:
Halis Özkahya, İsmail Şencan, Muhittin Gürses

Kasımpaşa:
Murat Şahin, Keller, Koray, Merthan, Ergün, Yekta, Murat Erdoğan, Emre (Dk. 60 Barış), Sancak (Dk. 87 Ali), Şahin (Dk. 86 Gökhan), Cenk

Bursaspor:
Ivankov, Ali, Ömer (Dk. 89 Zapotocny), İbrahim, Mustafa, Turgay, Hüseyin, Ergic, Ozan İpek, Batalla (Dk. 62 Bekir Ozan), Sercan (Dk. 75 İsmail)

Goller:
Dk. 11 Batalla, Dk. 43 Sercan (Bursaspor)
Sarı Kartlar: Dk. 78 Ergün, Dk. 79 Barış (Kasımpaşa)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir